avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt însărcinată într-o luna, mi-am dat demisia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt însărcinată într-o luna, mi-am dat demisia de la locul ...

Sunt însărcinată într-o luna,mi-am dat demisia de la locul de munca acum o luna dar nu am primit contract de încetare.(am lucrat aproape 2 ani la acest loc de munca,fara intreruperi).
Pot beneficia de indemnizatie de creștere a copilului?
Momentan nu am loc de munca,ar trebuii sa ma angajez ca să beneficiez de indemnizatie?
Trebuie sa cer si de la fostul loc de munca contractul de încetare?
Cum ar trebuii sa procedez?
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2025
Corina271, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:00, 27 Octombrie 2025
Care este data de incetarea a c.i.m. si care este data prezumata a ansterii/
Data de încetare a contractului este 22.10.2025
Data probabila a nașterii este 1.07.2026
Mai exact:
Pe data de 1.12.2023 am semnat contractul de a începe munca
Pe data de 22.10.2025 mi-am dat demisia
Pe data de 1.07.2026 ar fi data probabila a nasterii
iunie 2024 - iulie 2026 este perioada eligibila pentru CCC.

In aceasta perioada , trebuie sa aveti minim 12 luni lucrate peneu a beneficia de indemnizatia CCC.
Și mai am nelămurire daca se poate.
În calcularea indemnizației se ia in calcul salariul net+bonuri de masa?(sau bonurile nu se ia in calcul)
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
am o intrebare legata de concediu crestere copil Danaaa21 Danaaa21 Bună ziua! Am o intrebare legata de concediu crestere copil. Am lucrat timp de 2 ani, pana in luna februarie 2025. In prezent sunt insarcinata, nu lucrez, ... (vezi toată discuția)