avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca într-un an am avut concediu medical o luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca într-un an am avut concediu medical o luna ...

Bună ziua!
Daca într-un an am avut concediu medical o luna in luna aceea mai mi se pune concediu 1,5 sau nu mi se mai pune pentru ca am avut concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 14:05, 27 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pune pentru CO ... La stabilirea duratei concediului de odihnă anual, perioadele de incapacitate temporară de muncă se consideră perioada de activitate prestată.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihnă. michel58 michel58 Bună ziua! Am decizia de pensionare dar lucrez încontinuare (lucrez la CFR) vreau să ştiu dacă anul viitor (dacă nu lucrez tot anul) am dreptul la ... (vezi toată discuția)