avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate dutu35

Activitate dutu35

In acest moment doamna respectina a intrat in concediu prenatal si trebuie sa nasca .Are stagiu de cotizare realizat in cei doi ani. 2018 -2020
stagiu de cotizare este de 2 ani.
multumesc frumos pt raspuns
Ce beneficii primeste o viitoare mamica de la stat pentru bebe (prima sarcina) si ce acte trebue depuse la firma pentru a intra in concediu prenatal.
Primeste bani de la primarie,angajator,etc
Astep raspuns.
O zi faina.
Ce se poate face in situatia in care angajatorul (bingo ) refuza sa plateasca salariile si contributiile aferente salariilor.Mentiones ca in situatia de fata sunt cate sute de angajati .
O zi placuta va doresc placuta .
Ce se poate face in situatia in care angajatorul refuza majorarea salariului minim pe economie.Tinind cont ca acesta sa majorat incepind cu data de 01.01.2015 angasatorul refuza sa faca actul aditional prin care ti se majoreaza salariu minim pe economie.
Vreau sa va intreb daca stiti ceva legat de asociatiile de propietari si adica cum putem sa ne despartim de ea sa nu mai depindem sub nicio forma de ea. Fiecaea am facut contracte individuale pentru aptamente la apa si la salubritate ,platind fiecare serviciile personal la sediile companiilor. Recent cei de la asociatie spun ca sa mai platim si la ei suma de 4 lei salarul la administrator si in acest sesn am primit o instintare de la dinsii prin care ne informeaza ca trebuie sa platim aceasta suma de bani.Mentionesz cain blocul despre care vorbesc fiecare locatar este contorizat separat la curent ,gaze ,apa si curentul pe casa scari de mai mult de 1 an si aceasta instintare de la ei a venit tocmai acum.Cum se poate rezolva aceasta situatie sa nu mai avevem nici o legatura cu asociatia de propietari sa nu mai depindem deloc de ei.
O seara placuta va doresc
Daca o persoana se pensioneaza pe caz de boala din motive medicale iar dupa o anumita perioada se reintoarce in cimpul muncii ce se intimpla?
buna ziua
O persoana cu handicap accentuat poate beneficia pe linga indemnizatia de handicap si de pensie de la casa de pensii si care ar fi conditiile?
Astep raspunsul dvs