avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Activitate miraiulia

Activitate miraiulia

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Salutare!!
cererea de chemare in judecata se depune intr un exemplar pt instanta plus atatea exemplare cate sunt nevoie pt comunicare (cati parati chemati in judecata exista).
Daca reclamantul nu depune decat un exemplar pt instanta, grefierul, in etapa prealabila stabilirii primului termen de judecata, ii va comunica reclamantului sa depuna si exemplarele pt comunicare.dupa ce reclamantul depune si exemplarele pt comunicare, grefierul le trimite paratilor, cu mentiunea de a depune intampinare.dupa ce depun si acestia intampinarea sau expira termenul pt depunerea intampinarii, grefierul il anunta pe judecator si acesta stabileste primul termen de judecata prin rezolutie.
Am extins putin discutia ca sa intelegeti mai usor.
in cod, se prevede ca exemplarele pt comunicare s ar xeroxa de grefier, pe cheltuia instantei initial, iar apoi s ar pune in sarcina reclamantului, insa acest lucuru nu prea se intampla deoarece ar fi destul de complicat.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Stie cineva daca exista vreo diferenta intre posturile vacante temporar si cele pe perioada determinata?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
eu cred si sper ca va fi 8 ultima medie.peste 8 mi se pare prea mult.sa creasca de la 7.44 din 2011 la 7.84 in 2012 mi se pare o crestere normala, tinand cont de faptul ca 7 nu e o nota mare, dar peste 8...
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013

Eu la omisiunea vadita am scris ca se incheie proces verbal,avand in vedere ca in art 195 scrie"proces verbal sau incheiere",dar am vazut ca in barem ei nu au scris decat incheiere,ceea ce nu mi se pare corect avand in vedere ca in cod scrie clar.





era vb despre ce dispune instanta. procesul verbal se incheie de procuror.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
ramonastreanga a scris:

buna, eu la subiectul 2 la penal referitor la partile care iau in cunostinta termenul de judecata am incurcat si am scris termenul de judecata de la civil in loc sa scriu pe cel de la penal,m-am uita si am observat ca doua din cele trei liniute ce trebuiau scrise se potrivesc in mare parte, voi ce credeti o sa imi ia in considerare ceva? am vazut ca subiectul este punctat cu 2,10/0,70 pt fiecare liniuta ca sunt trei



sigur ti se va puncta daca ti ai regasit cuvintele sau "ideiile" in barem.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
da...ar fi foarte bine sa fie asa insa mi se pare putin ciudat.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Am vazut ca s a modificat baremul la procedura penala.care e diferenta?eu n am reusit sa mi dau seama.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
eu am 8.10 ,8.20 din ceea ce mi am calculat, zic eu la sange,dar mi e teama de rezultat.am observat ca la contestatii se dadeau si 50 de sutimi la o materie...asadar corectorii pot fi f subiectivi si neatenti sau excesiv de exigenti.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
e destul de clar.in lipsa de conventie, pe langa cei condamnati pt marturie mincinoasa si interzisi ,care au o interdictie absoluta nu se pot asculta nici celelalte.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Cred ca procedura penala ne a distrus pe majoritatea. :(