avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate poroma

Activitate poroma

Răspuns la discuția taxa de prima inmatriculare
inseamna ca singura solutie ar fi sa o inmatriculez in bulagaria,am mai auzit ceva ca as putea sa o inscriu pe numele unei persoane care are un handicap fara sa mai platesc nici o taxa...stiti ceva in acest sens??
imi explica si mie cineva,va rog frumos, daca pot inmatricula o masina cu cutie automata,fara sa mai aduc nici o madificare,pe numele unei persoane cu handicap la piciorul stang fara a mai plati nici o taxa?
Răspuns la discuția taxa de prima inmatriculare
nu am intentat proces doar am discutat cu un avocat cu vreo 2 saptamani in urma si mia zis ca da inca se poate castiga procesul pentru neplatirea taxei de prima inmatriculare....apoi am citit pe un forum ca in situatia in care castig acel proces nu va mai trebui sa platesc taxa de prima imatriculare dar de la 15 martie a intrat in vigoare o lege si anume ca va trebui sa platesc taxa pt timbrul de mediu care la masina mea ar fi 1800 de euro....nu pot sa intentez proces si pt aceasta taxa???
Răspuns la discuția taxa de prima inmatriculare
am inteles ca o inscriu dar totusi trebuie sa platesc taxa pt timbrul de mediu...1800 de euro...deci nu am facut nici o afacere??
masina este prevazuta cu cutie de viteze automata...si persoana respectiva are un handicap la piciorul stang,deci nu ar mai trebui sa calce ambreiajul cu acel picior.merge treaba asta cu inscrisul fara taxe sau nu???
am auzit un zvon cum ca persoanele cu handicap pot inmatricula masini fara a mai plati taxa de prima inmatriculare si cea pentru timbrul de mediu.e adevarat???ce conditii ar fi de indeplinit,pentru ca totusi mi se pare prea simplu ca sa fie adevarat?'
din cate am inteles prin castigarea procesului as fi scutit de plata taxei de prima inmatriculare dar ar trebui pe urma sa platesc taxa de mediu care e echivalenta sau mai mare decat cea de inmatriculare.poate sa imi explice cineva mai detaliat?multumesc anticipat