ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

nu intra sub incidenta taxei speciale prevazute pentru autoturismele si autovehiculele comerciale cu masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone inclusiv, autovehiculele special echipate pentru persoanele cu handicap.
 poroma 
	    	Utilizator

poroma 
	    	Utilizator	    

poroma 
	    	Utilizator

poroma 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 logaritm	                   

Sunt persoană cu handicap locomotor picior stâng (tip accentuat,termen permanent) și mi se cere de ANAF să achit timbrul de mediu,neacordându-mi-se ... (vezi toată discuția)
	                    logaritm	                   

Sunt persoană cu handicap locomotor picior stâng (tip accentuat,termen permanent) și mi se cere de ANAF să achit timbrul de mediu,neacordându-mi-se ... (vezi toată discuția)

black_katta	                   

Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)
	                    black_katta	                   

Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)

gabi4you	                   

am un copil bolnav cu handicap este pensionat as putea sa inscriu o masina adusa din bulgaria fara sa platesc taxa (vezi toată discuția)
	                    gabi4you	                   

am un copil bolnav cu handicap este pensionat as putea sa inscriu o masina adusa din bulgaria fara sa platesc taxa (vezi toată discuția)