avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate View

Activitate View

In ce conditi o persoana juridica poate beneficia de facilitatii fiscale din partea unei administratie publica locala, din ce stiu eu trebuie data ordonanta de guvern pentru persoanele juridice, este diferit de cele juridice.
Multumesc
Buna ziua,
Un vecin a lucrat ca economist pana in anul 1998 la Trustul de constructii din Ministerul Agriculturi si Industriei Alimentare (TCMAIA Bucuresti) . Acum doreste sa iasa la pensie pentru limita de varsta. Inteprinderea unde a lucrat executa lucrari de constructii.
Intrebarea beneficiaza de grupa de munca II conform ordinului 50/05.03.1990 pentru precizarea locurilor de munca, activităţilor şi categoriilor profesionale cu condiţii deosebite care se încadrează în grupele I şi II de munca în vederea pensionării.
Multumesc anticipat,
In baza art. 271 din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003 societatiile au obligatia de a depune declaratie fiscala pentru taxa de afisaj. Intrebarea mea este o persoana fizica care este agent de asigurari (incheie asigurari RCA) si are un banner , un partid politic unde isi are sediul are un banner cu denumirea partidului (pe perioada cand nu este capmanie electorala) si un cabinet medical individual platesc aceasta taxa, unde scrie acest lucru daca platesc sau sunt scutiti ca la scutiri pe codul fiscal art. 272 nu scrie mare lucru .
Multumesc mult.