avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate nikitamv

Activitate nikitamv

Multumesc!
Buna ziua.
As dori sa-mi lamuriti urmatorul aspect: un ofertant a depus in loc de certificatele fiscale pentru punctele de lucru/sediile secundare, adeverinte de la primarie, prin care se mentioneaza ca nu figureaza cu datorii la bugetul local.
Cum procedez: ii solicit clarificari sau le consider valabile si ca indeplinind cerinta mea din FD?


daca am o achizitie in definire in seap (sub 30.000 de euro), respinsa prima data, si ulterior a aparut modificarea pragului de achizitie directa, eu ca AC, pot anula aceasta procedura si sa atribui direct contractul respectiv si pe ce temei legal?
in situatia in care se publica clarificarile in SEAP, mai este necesara transmiterea lor si pe fax? si daca trebuie transmise si pe fax, atunci le trimiti doar operatorului economic care le-a solicitat sau si celorlalti?

va rog sa ma lamuriti.
multumesc!
Discuție art 69 indice 2
"Art. 692*)
(2) Autoritatea contractantă publică în SEAP denumirea şi datele de identificare ale ofertantului/candidatului/ofertantului asociat/subcontractantului/terţului susţinător, în termen de maximum 5 zile de la expirarea termenului-limită de depunere a candidaturilor/ofertelor, cu excepţia persoanelor fizice, pentru care se publică numai numele."

Va rog sa-mi lamuriti urmatorul aspect: despre ce ofertant/candidat etc. este vorba in acest articol. Este vorba despre cel care a castigat respectiva procedura??
ce intampla daca din oferta unui operator economic lipseste unu sau mai multe documente de calificare, ii pot respinge oferta si daca da, pe ce articol. multumesc anticipat si scuzati ignoranta!