avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate andreus007

Activitate andreus007

Răspuns la discuția Taxe isc
Dar nu inteleg cei cu taxa asta noi trebuie sa ținem Hoții cu banii noștri??? Nu ne ajuta cu nimic statul asta pt ce atâția bani????
Buna ziua pentru ce se plătește aceasta taxa la ISC ,a rămas guvernul fără bani ??? Tocmai am primit o astfel de scrisoare ,când sa emis autorizația de ce nu mi sa spus ??? A trebuit plătit pt mediu,electric și o grămada de prostii ii corect sa nu te pună nimeni in tema cu ceea ce trebe plătit ,dacă primăriile dorm ??? N-am primit nici un ajutor din parte acestor instituții sugative de bani , plus ca avem un drum de nici cu bicicleta nu poți merge ca tot te zdruncina pentru astea cine primește penalizări ???
Răspuns la discuția Divortul la notar
sarut mana multumesc pentru informatie....si daca nu ma prezint ce? pentru ce sa merg la medierii direct la divort,daca nu semnez hartia de divort n-are nici un rost.
multumesc 1

;)
In urma unor neintelegeri cu sotia am hotarat sa pun punct casatoriei,n-am bagat div inca numai k am fost instiintat printr.un plic de la un birou de mediator k intr-o anume data tre sa ma prezint la o " sedinta de informare asupra partajelor institutiei medierii ,aceasta sedinta are k obiectiv divortul dintre mine si ea,in cazul in care nu se va rezolva litigiul pe calea medierii acesta va fi solutionat prin instantele de judecata."cam asa ceva scrie acolo.Ce vrea doamna de fapt??? divort sau impacare??? sa ma lamureasca cineva cum e si cu medierea asta...nu se mai numeste BIROU NOTARIAL??? div la notar am auzit???astept rasp dvs
aha si totusi daca il are de ce nu l-a predat nu asa se face??? nu a fost declarat pierdut

am si eu o curiozitate este normal k dupa casatorie sa mai pastrezi si documentele anterioare adica ca femeie te casatoresti iti schimbi numele dupa viitorul sot,dar buletinul de identitate de fata refuzi sa il prezinti la politie este posibil asa ceva??

va multumesc
este posibil k sa primesti bani de cresterea copilului daca :
-ai fost angajat fictiv la o firma oarecare ti.ai platit dar tu nu ai lucrat faptic ci doar apari k fiind angajat;
-copilu s-a nascut in strainatate si locuieste in afara tarii...

astept un rasp eventual un e-mail unde as mai avea unele intrebari
va multumesc!!!