avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Activitate gabytza53

Activitate gabytza53

Sora mea împreună cu doua nepoate ( de frate) deține dreptul de concesiune al unui loc de veci care a aparținut părinților. As dori sa aflu cum pot beneficia de acest loc pentru că de ceva timp plătesc taxa de întreținere, și intenționez să fac câteva lucrări de reparații.Mentionez că una dintre nepoate este plecata din tara și nu ținem legătura cu ea si ca urmare a acestei fapt nu cred că se poate sa mi se transmită dreptul de concesiune.

Răspuns la discuția vanzare teren extravilan
Multumesc frumos pt. raspuns!
sunt proprietara unui teren agricol in indiviziune cu fratele meu care este in varsta de 84 ani si am dori sa-l vindem, intrebarea este daca fratelui ii trebuie un certificat de la IML.avand in vedere ca varsta lui este peste 80 ani.
In momentul de fata am un proces de partaj pe rol in care fostul sot solicita drept de creanta asupra ratelor la apartament platit impreuna in perioada 1984-1994. Mentionez ca posed titlu de proprietate asupra apart. care a fost contractat cu titlu de imprumut la CEC in anul 1977., inainte de casatorie si am platit singura pana in anul 1984 cand m-am casatorit.
Din expertiza financiara reiese ca am platit impreuna suma de 47.362 ROL, suma echivalenta cu 13.960 lei RON, conf. indicelui pretului de consum din ian. 2014.La ultimul termen fostul sot nu a fost de acord cu suma actualizata(13.970RON) el solicita calcularea ratelor tinand cont de val. de piata a apartamentului.Doresc sa stiu daca este posibil asa ceva in conditiile in care are doar drept de creanta.