avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate CIULEILACRAMIOARA

Activitate CIULEILACRAMIOARA

@starcrossed nu judec femeia, ci doar povestile ei. Cine as fi eu sa judec ? Doar ca daca cititi in anuntul ei vrea direct castig de cauza poate si daune materiale. Cunoasteti cazuri in care unii chiar isi pun in cap sa ”jupoaie” profitand de slabiciunile celorlalti? Eu da. Haideti sa fim realisti.
@starcrossed si in ce mod trebuie sa vada un copil de 5 ani ca se iau masuri? Il ia mama la tribunal in audiente sau la politie cand da declaratii? Si daca da prin absurd(eu nu l-as expune niciodata) ce intelege bietul copil despre masuri? Pt copii limbajul agresiv al parintilor e primul exemplu primit. Mama pina sa zica acelei femei ca o omoara sigur e obisnuita cu asemenea expresii. Unei persoane echilibrate niciodata nu i-ar iesi din gura asemenea vorbe. Unele persoane provoaca si asemenea reactii cunosc avest tip de profil. Si atentie nu scuz sau justific palmele date nici la aprozar nici in institutii, etc. Zi buna la toti
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alinailiescu8g eu nu vorbesc,daca ai observat de comportamentul doamnei de la birou, care indiscutabil a fost foarte neprofesional si comportamentul sau descopera multa instabilitate psihica, deci total incompatibil cu munca cu publicul.... ehehehe cine stie la vremurile astea cate persoane ascund trairi si probleme mai mult sau mai putin grave. Problema e a “publicului” care de multe ori pretinde nu cere. De ajuns sa sfidezi autoritar, cu scuza”copilului din brate” su gata razboiul. De asta nu se da inainte fratilor.
1 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai da doamna @alinailiescu8g a lucra cu oameni de toate spetele inseamna ca nasc involuntqr si multe situatii critice. Atunci ce faceti? Le spuneti la fiecare ca ii omorati apoi plecati cu plangerile? Eu ma refeream foarte simplu ca fiecare din noi trebuie intai de toate sa aplanam situatiile, ca pina la urma si inainte de inceperea efectiva a unui proces avocatii difensori intai propun concilierea Partilor. Deci tot acolo suntem.
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilizator Rouge si as mai completa... sa stii sa dai lectii de moralitate, ca pina la urma asta ne ajuta sa traim mai bine unii cu altii, necesita un anumit grad de inteligenta si putin mai multa cultura.... mult mai ajuta astea doua chestii sa ne stapanim instinctele si dorinta de razbunare!!
2 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alinailiescu8g eu cred ca ar trebui ca fiecare dintre noi sa dam cate o sansa celuilalt oricat de disperati am fi, sau cati copii tinem in brate, etc oriunde me aflam, la piata sau intr-o institutie. E usor sa fim agresivi si razbunatori dar mai greu sa fim rabdatori. Si crede-ma cu copiii in brate am intampinat probleme mult mai complicate. Dar na, fiecare e liber sa aleaga.... succes
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Nu ma adresez direct “minorei” dar pur si simplu vreau si trebuie sa particip la discutie care , nu ascund, mi-a creat tristete. Atunci eu vin si spun un singur lucru: “ voi, “ fetelor minore” , intr-un mod rusinos ati pierdut orice limita de respect si perceptie a ceea ce inseamna diferenta de varsta, experiente de viata, etc. In perimetrul unei scoli, unde temele discutiilor ar trebui sa fie total diverse si constructive, tu, o minora iti permiti sa rascolesti fara pic de rusine in viata privata a unei persoane care ar putea fi mama ta, chiar imprastiind in mediu masculin aceste barfe, ai apoi curajul sa ceri daune economice. Se vede de departe ca tu insuti cunosti bine aceste teme si ca mergand la scoala , numai la lectii nu iti sta mintea! Rusine! Personal as inainta eu o plangere pentru defaimare, calomnie si altele. Nu ai nici o scuza ca esti minora, din contra comporta-te ca atare si nu iti permite sa te iei de “barnet” cu persoane superioare cu mult tie. Invatati “fetelor minore” regulile etice cat inca mai aveti timp! Asta este sfatul meu umil , sfatul unei mame de copii majori si oricum educati! Multumesc grupului, cer mii de scuze daca am incalcat vreo regula!
Răspuns la discuția Consultanta av.Dragos Niculescu
Eu in principiu as avea nevoie de un sfat. Deci m-as putea asresa oricarui membru al grupului specializat in drept penal? Multumesc!