avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate georgeariton

Activitate georgeariton

Daca am un PFA facut in Romania (de recent) as putea sa prestez servicii pentru un client din statele unite?
Si daca da, as dori sa stiu ce legislatura este in acest sens.
Va dati seama ca este destul de greu sa caut prin carti ceva ce s-ar putea sa nu gasesc, asadar intreb pe voi sperand sa ajung la un raspuns util.
Răspuns la discuția Clasa CAEN 6202
Traiam cu impresia ca tine de Administratia Financiara, speram sa dau peste ceva de "citit" online ca sa pot rezolva pana luni.
Discuție Clasa CAEN 6202
Am gasit pe diverse site-uri ca aceasta clasa cuprinde mai multe tipuri de activitati, cea care ma intereseaza pe mine este de "programator".
Stiti cumva unde ma pot documenta (sau de unde pot lua in format legal) acte ce pot dovedi sau infirma ca sub acest cod CAEN pot presta asemenea servicii (programare software)?.
Răspuns la discuția Facturare digitala
Am gasit o aplicatie online (nu fac reclama) ce imi face tot ce am nevoie in formatul cerut de lege (aparent) si e foarte convenabil pentru ca mi le stocheaza acolo, si am si back-up local, adica nu risc sa mi se intample ceva. Ideea e ca eu lucrez cu clienti ce nu imi sunt in vecinatate si trebuie sa le trimit facturi prin posta sa ma obosesc cu intarzieri si confirmari si altele.
Va multumesc de ajutor.
Sora mea a avut PFA, ea factura exclusiv pe hartie cu stampila si tot pachetul "legal".
Intrebarea mea e directa:
Se poate inlocui acest sistem (oarecum invechit) cu facturare electronica? Si daca da, am obligatia sa detin facturier si stampila?