avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Clasa CAEN 6202
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Clasa CAEN 6202

Am gasit pe diverse site-uri ca aceasta clasa cuprinde mai multe tipuri de activitati, cea care ma intereseaza pe mine este de "programator".
Stiti cumva unde ma pot documenta (sau de unde pot lua in format legal) acte ce pot dovedi sau infirma ca sub acest cod CAEN pot presta asemenea servicii (programare software)?.
Cel mai recent răspuns: georgeariton , utilizator 16:43, 25 Mai 2013
Puteti sa cereti o consultatie la Registrul Comertului.
Traiam cu impresia ca tine de Administratia Financiara, speram sa dau peste ceva de "citit" online ca sa pot rezolva pana luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legislative impozitare venituri site online iulyx3 iulyx3 Buna ziua, Doresc sa construiesc 1 sau mai multe situri web, pe diferite teme, gen, feminim, bucatarie, stiri, massmedia, etc. Care sunt etapele ... (vezi toată discuția)
Firma web dev Doger Doger Buna ziua. Doresc sa deschid o firma cu 2 patroni si fara angajati prin care sa gestionez contracte cu alte firme pentru servicii de web development si ... (vezi toată discuția)