avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina811

Activitate Cristina811

Santem in acelasi caz,numai ca la mine cineva a facut pagina pe facebook in numele firmei mele,a folosit pozele mele personale,pozele produselor noastre de la firma,ne insulta,ne calomneaza incontinuu.Stiu cine este persoana pentru ca a recunoscut numele la un client de al meu dar politia a spus ca nu poate face nimic pentru ca articolele 205,206,si 207 din codul penal sant abrogate.Vrea sa ne distruga viata personala si viitorul firmei noastre,nici politia nici de la facebook nu fac absolut nimic.
Si in acest caz ce pot sa fac?I-mi distruge viata personala si firma.Am recurs la proces civil dar pana ce se sfarseste ma va distruge complet.

Si in acest caz ce pot sa fac?I-mi distruge viata personala si firma.Am recurs la proces civil dar pana ce se sfarseste ma va distruge complet.
M-am referit la codul de procedura penala,pentru ca am o firma de constructii si o persoana din rautate mi-a facut o pagina facebook in numele firmei mele a folosit pozele mele personale cu familia si pozele produselor firmei atasat cu cuvinte si propozitii insultative la adresa noastra.Am dat cazul la politie si am primit un raspuns negativ si mi-au confirmat ca aceste articole sant abrogate si nu pot face nimic.
Buna ziua,

Va rog sa i-mi spuneti daca a intrat in vigoare aceste articole:205,206 si 207 din codul penal?