avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate nicoricimihaela

Activitate nicoricimihaela

Răspuns la discuția Cum se realizeaza un testament?
Buna ziua. Am o intrebare legata de un testament si as dori un raspuns cat mai exact. Un testament este valabil daca arata ca este facut cu o zi inainte de decesul celui care l-ar fi facut.Adica , sa spunem ca testamentul este facut pe data de 16 , iar cel care face testamentul moare pe 17. Mentionez ca persoana respectiva era internata in spital la data cand s-a realizat testamentul si moare tot in spital. Persoana care face testamentul nu are copii, ci doar o sora. Mostenitorul testamentar nu este sora , ci o alta persoana. Copiii surorii si implicit nepotii surorii, adica stranepotii defunctului pot ataca testamentul? Si daca in testament scrie ca mostenitorul testamentar primeste casa si 8 ari, el mai are drept si la pamantul extravilan? Multumesc.
Răspuns la discuția Cum se realizeaza un testament?
MULTUMESC
Răspuns la discuția Cum se realizeaza un testament?
Dar daca nu este dezbatuta masa succesorala pe urma sotiei poate face singur testamentul, casa fiind facuta cu sotia lui legitima?
Buna seara. Am o intrebare. O familie care nu are copii poate face un testament pentru a-si lasa bunurile cui doresc. Dar acest testament poate fi facut doar de catre un sot in cazul in care celalalt este decedat? Multumesc.
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc pentru raspunsuri.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Răspuns la discuția Somaj
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Dar eu am animale deoarece locuiesc la tara.Acest fapt nu va fi un impediment in acordarea somajului? Si daca am luat somaj dupa ce am facut armata , mai pot beneficia acum de el? Multumesc
Discuție Somaj
Buna ziua. Am 38 de ani si fac liceul la seral,acum, deoarece din motive personale nu am putut sa-l fac atunci cand trebuia. Ma intereseaza sa stiu daca dupa terminarea liceului, adica anul acesta (sunt in clasa a XIII -a ), pot beneficia de somaj, la fel ca si cei care termina liceul de drept, adica colegi de-ai mei care au
18-19 ani?
Multumesc.
Buna ziua. Stie cineva unde pot plati asigurarea pe Bulgaria a unui Golf 4 in judetul Botosani?
Multumesc.
Răspuns la discuția Buletin de Romania
Nu, nu au cetatenie. Doresc sa cunoasca demersul ce trebuie facut.Dar se poate ca o persoana sa aiba cetatenie si sa nu aiba buletin facut in Romania?
Multumesc.
Buna seara. Am niste rude la Chisinau-Moldova. As dori sa intreb care sunt pasii ce trebuie urmati pentru ai ajuta sa-si faca buletin pe Romania. Stiu ca trebuie sa-i iau in spatiu la mine, dar mai departe nu stiu cum trebuie procedat. Care sunt procedurile ce trebuiesc facute si ce obligatii am eu daca ii iau in spatiu la mine? Multumesc.