avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Problema cu talonul masinii inmatriculata pe Bulgaria
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Problema cu talonul masinii inmatriculata pe Bulgaria

Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate procedurile, am facut RAR-ul,am dat in judecata anul trecut statul sa nu platesc taxa si am avut castig de cauza. Acum cand ar fi trebuit sa o trec definitiv pe Romania, am intampinat o problema.Sa vad si sa nu cred talonul cel mic este fals, adica are o alta cifra decat cea care ar fi trebuit. Mentionez ca cartea mare a masinii este OK,ci doar talonul mic are un zero in loc de 8. Ce ar trebui sa fac acum? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoricimihaela , utilizator 11:24, 29 Decembrie 2013
Ca in milte alte cazuri va confruntati cu o situatie delicata,avand in vedere ca unul dintre documente este fals ceea ce conduce la imposibilitatea materializarii si finalizarii interesului dvs de inmatriculare auto
Va revine dreptul sa faceti demersuri la nivelul emitentului talonului
Multumesc
Buna ziua. Am o problema cu masina inmatriculata la Bulgari,mi-a fost retinut talonul masinii pe data de 1 mai de serviciul rutier pe motivul k '' NU AM SOLICITAT AUTORITATII COMPETENTE TRANSCRIEREA IN TERMEN DE 30 DE ZILE IN CERTIFICATUL DE INMATRICULARE A DATELOR NOULUI PROPRIETAR''. contractul vanzare cumparare si procura nu sunt pe numele meu, sunt pe numele persoanei de la care am cumparat masina si sunt in limba BG.in rest toate actele sunt in regula. N-am idee unde este talonul. La pol rutiera sau este trimis la BG. Nu stiu cum sa rezolv problema asta. Multumesc anticipat.


Buna ziua. Mi s-a spus ca acum putem circula cu masinile inmatriculate de exemplu pe Bulgaria daca avem ITP-ul facut in Romania. Putem circula doar in Romania nu avem voie sa iesim in afara cu masina. Mentionez ca asigurarea trebuie facuta tot in Bulgaria. Este adevarat?
Multumesc.
Este adevarat !
In plus ITP de Ro este valabil 2 ani.
ITP de Bg este valabil 1 an. Deci, iesiti in avantaj !

Alte discuții în legătură

Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)
Anulare asigurare adno adno Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)
Cine are drept de folosinta a unei masini cu nr. de bulgaria in romania? oricine, proprietarul din contract sau cei din procura? catalin19sh catalin19sh Salutare! eu posed de 2 luni opel astra cu nr de BG;si am tot tacamul la masina, asigurare, itp, procura, [b]contract de vanzare-cumparare BG+RO intre mine si ... (vezi toată discuția)