avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua. Am 38 de ani si fac liceul la seral,acum, deoarece din motive personale nu am putut sa-l fac atunci cand trebuia. Ma intereseaza sa stiu daca dupa terminarea liceului, adica anul acesta (sunt in clasa a XIII -a ), pot beneficia de somaj, la fel ca si cei care termina liceul de drept, adica colegi de-ai mei care au
18-19 ani?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoricimihaela , utilizator 17:18, 7 Februarie 2014
1. Legea nu face diferenta intre cei care urmeaza cursurile de zi sau seral ale unei forme de invatamant si nici de varsta.

2. Dupa absolvire va inregistrati la Agentia de Somaj.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Dar eu am animale deoarece locuiesc la tara.Acest fapt nu va fi un impediment in acordarea somajului? Si daca am luat somaj dupa ce am facut armata , mai pot beneficia acum de el? Multumesc
Detinerea de bunuri mobile sau imobile in proprietate nu afecteaza acordarea indemniztaiei de somaj.
Beneficiati de indemnizatie de somaj de fiecare data cand indepliniti conditiile legale.
Multumesc pentru raspunsuri.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație după împlinirea vârstei de 18 ani, urmând cursuri la liceu seral. luaps1003 luaps1003 Salutare, eram curios dacă pot beneficia în continuare de alocația primită de la stat având în vedere că am vârstă de 18 ani și sunt elev la un liceu ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Continuarea studiilor Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua as dori sa stiu daca o persoana care a terminat acum cativa ani doar 10 clase mai poate continua studiile.Problema este ca nu are nici o dovada a ... (vezi toată discuția)