detin un teren de 10 ha padure anul acesta am vrut sa l intabul si cand am facut masuratorile am constatat ca vecinul sa intabulat si pe aproximativ 5 ha din suprafata mea.as dori sa stiu prin ce se reglementeaza documentele pe care trebuie sa le contina o lucrare de intabulare si care sunt obligatiile topografului.
am solicitat la o primarie anumite documente iar aceasta a refuzat sa mi le trimita.am respectat procedurile conform legii 544, iar acum trebuie sa ma adresez tribunalului.va rog mult sa ma ajutati este urgent sa nu depasesc termenul de 30 de zile.va multumesc
dosar penal sa intocmit deja din moment ce agentii au sesizat politia.cel mai probabil procurorul nici nu te va chema.se multumeste cu actele intocmite de politisti.tu poti sa face plangere impotriva agentilor pt lipsire de libertate (nu aveau nici un drept sa te tina atata timp acolo) si pt ca v au prchezitionat (femeile nu pot fi perchezitionate decat de o alta femeie la fel si pt barbati)
din moment ce si agasit bunul declarat ca si furat, nu mai exista furtul.la parchet am facut adresa si nu am primit raspuns, as vrea sa fac o adresa la IPJ siIGPR
in aprilie 2011 o persoana depune o plangere la politie pt violare de domiciliu, furt, lovire impotriva a patru persoane mascate, dar totusi ii nominalizeaza pe cei mascati.in august 2012 se incepe urmarirea penala fata de cei nominalizati.in octombrie 2012cel care a depus plangerea mege cu aparatorulla politie si declara ca si a gasit bunul furat, nu are pretentii pt lovire si ca cei pe care i a nominalizat i a confundat.dupa toate acestea politia nu vrea sa dea solutie la dosar.va rog sa mi spuneti cum ma pot adresa la CEDO s au ce pot face