avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare gresita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare gresita

detin un teren de 10 ha padure anul acesta am vrut sa l intabul si cand am facut masuratorile am constatat ca vecinul sa intabulat si pe aproximativ 5 ha din suprafata mea.as dori sa stiu prin ce se reglementeaza documentele pe care trebuie sa le contina o lucrare de intabulare si care sunt obligatiile topografului.

Alte discuții în legătură

Identificare teren extravilan si padure turdeanu turdeanu Buna ziua, Parintii mei platesc impozit pe terenuri si padure intr-o comuna din judetul Salaj. V-as ruga sa imi spuneti care este procedura legala si uzuala ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate diferit de suprafata reala alexandrupot alexandrupot Fata de suprafata acordata de comisia judeteana , se poate inscrie in titlu de proprietate o suprafata mai mare si daca da ce procent ? In cazul meu s-au ... (vezi toată discuția)
Suprafata reala mai mare ca in cartea funciara brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o problema legata de cartea funciara si speram sa ma puteti ajuta. Detin o casa si terenul aferent.Din pacate, in cf apare fanat in ... (vezi toată discuția)