avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters294495

Activitate ContSters294495

Multumesc pentru raspuns.
Daca ma casatoresc si sunt rau platnic la doua banci, sume modice un (1000 Euro si a doua 980 Euro)ma poate ataca bancile dupa casatorie?
Viitoarea mea sotie are titlu de proprietate si ii este teama sa nu aiba probleme pe viitor.:(
Va multumesc!

Cat timp dureaza un proces si care sunt pasi de urmat. Va multumesc! :)
Răspuns la discuția administrator asociatie locatari
Buna ziua,
la intrebarea de mai sus
1)-NU. remunetata se face ori prin CIM sau prin convocarea locatarilor .
2) studii medii sunt bune, iar atestat din cadru primariei nu este relevant.
Daca stiti bine ca ati fost inselati,puteti sa atacati in instanta si tot o data dizolvarea lor, adica a Presedintelui, Adimistratorului ,e.t.c.
Ori faceti o sedinta ,cu toti locatari din bloc ,ori in instanta pentru ca sunt cateva criteri de parcurs. Parerea mea.
Cu stima si respect,
Glodianu.
Buna ziua,
Stimati Adimistratori de bloc, stiti ca fiecare,, propietar de apartament" are drepturile sale in ceea ce il priveste si mai stim ca trebuie sa contribuie totusi la o mica parte de ajutorate/intretinerea in ceea ce-l priveste, scara comuna a blocului etc. Totusi nu a facut nimic iesit din comun sa incerce la un Birou executor judecatoresc unde si-a cerut drepturile propruzise, cine e propietar? Fica ,ginerele sau socru care nu mai sta de multi ani in acel imobil. Atat fica cat si cred ca e Tatal ei ,propietar e acea persoana ce poarta numele in contractul casei, putea fii si chiriasi. Propietarul de drept ,poate incalca intelegerea cu adimistratia de bloc ,atunci cand sunt calcate unele drepturi. Nu sunt eu in masura sa critic una din parti . Adimistratia de bloc trebuia sa vina in sprijin pentru toti locatari din bloc si tot o data sa incerce prin cale amiabila discuti cu toti propietari si se mearga in instanta atunci cand au dreptate legala.
Cele minim 5 zile cerute de dansi ,e la aprecierea domneavoastra, daca vreti sa-i dati un raspuns sau nu.
In instanta daca vor sa ajunga, trebuie sa aiba argumente bine stabilite, incalcarea unei legi si martori cheie ce tin cu dansi e.t.c.
Cu stima si respect.
Glodianu Daniel!
Buna ziua.
Ma numesc Glodianu Daniel, am 36 ani ,sunt din loc. Agigea,Jud. Constanta, functia de casier/taxa.
Va spun repede si la obiect: Din 2007 am o boala numita,, NECROZA ASEPTICA CAP FEMURAL BILATERALA" Ce a necesitat PROTEZARE DE SOLD. Am o proteza de sold pe piciorul drept, si urmeaza si stangul. Lipsa banilor ma obliga sa ma chinui sa strang 2500Euro pentru protezarea piciorului stang, chiar daca platesc Asigurarea de sanatate. e.t.c.
Din anul 2008, am un dosar la D.G.A.S.P.C, din Constanta, dumnealor mi-au respins de 3 ori dosarul, facand si recurs la Comisia Superioara. Tind sa cred ca dosarul meu a ajuns in Bucuresti fara un document esential,, CEL CU DOVADA DE PROTEZARE DIN ANUL 2009. Eu stiu ca, taierea unui membru si inlocuirea cu o proteza, se numeste hanticap.
Doresc sa stiu , in ce Lege ma incadrez, sa pot da in judecata Institutia D.G.A.S.P.C.
Mail ,,oidogdaniel@yahoo.ro/
Va multumesc,
Cu stima si respect Glodianu Daniel .