avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate myry100

Activitate myry100

Răspuns la discuția Aviz de insotire a marfii
NIR-ul este intocmit la "societatea mama", dupa care o parte din marfa este data cu aviz la punctul de lucru(cu preturile deja stabilite). Cum sa intocmesc din nou NIR pe baza de aviz, daca preturile sunt aceleasi? Intreb... Multumesc anticipat.
Se intormeste NIR pentru avizele din cadrul operatiunilor de transfer de marfuri intre doua puncte de lucru?
In cazul transferului de marfa ( la care s-a facut receptie) cu aviz, intre sediu si punct de lucru, mai este necesar sa intocmesc NIR (in rosu pentru sediu) si NIR pentru punctul de lucru, daca pretul este acelasi?

Din clasificarea ocupatiilor, ce cod inscriem in contractul de munca pentru muncitor necalificat intr-o brutarie? Multumesc anticipat.
ESte corect ca o persoana imputernicita prin procura de reprezentare sa fie acuzata de evaziune? Multumesc anticipat.
Este necesat sa mai alergam pe la toate institutiile pentru obtinerea autorizatiilor de functionare, sau vin dansii sa constatae ca sunt indeplinite conditiile de functionare?
Ce autorizatii sunt necesare pentru productia painii? Interpretez corect ca odata cu obtinerea certificatului constatator (de la ORC) prin care am declarat ca indeplinesc toate conditiile de functionare, toate organele abilitate pot veni ulterior in control pentru verificarea conformitatii celor declarate, eu intre timp putand sa demarez activitatea? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Doua posturi la acelasi angajator
Multumesc mult !
Suntem o firma mica cu activitate de comert si fabricarea painii. Deoarece fabricam paine doar pentru magaziul noastru, doua persoane ar putea sa lucreze in brutarie cate 4 ore si in magazin cite 4 ore. Cum se pot incheia contractele, avand in vedere ca necesita ca fiecare persoana sa ocupe cate doua posturi?