avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate croi

Activitate croi

Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Revin cu un amanunt:la dosar am si o cerere, pe care am facut-o in fata secretarului unde lucrez, in care am solicitat pensie anticipata incepand cu 1 februarie 2014.
Aceasta cerere pe care am facut-o (pentru ca asa mi-a zis conducerea unitatii unde lucrez) face ca eu sa nu mai merg la munca de la 1 februarie si sa astept pensia?Sau fac asa cum m-ati sfatuit mai sus?
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Deci, in momentul in care primesc decizia de pensionare merg cu ea la locul de munca si imi baza ei incetez contractul d emunca.E bine?Multumesc mult pt ajutor
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Imi cer scuze daca sunt prea insistenta in ceea cepriveste acest subiect , dar am o nelamurire.Pe 27 imi depun dosarul de pensionare anticipata (pe 27 ianuarie fac si varsta de pensionare).Cineva mi-a zis ca din momentul in care imi depun dosar sa nu mai merg la munca, la serviciu pt ca voi primi pensie chiar din ziua in care mi-am depus dosarul si apoi voi da pensia inapoi pentru a ramane cu salariul.
Daca eu imi depn dosarul pe 27 ianuarie si voi mai merge la serviciu inca 3 luni pana primesc decizia, voi primi si pensie si salariu pe acele luni de cand mi-am depus dosarul si pana primesc decizia?
Vreau o lamurire pt a nu ajunge sa dau banii inapoi.
Răspuns la discuția Dosar penal
Cu ce se ocupa DIICOT, ce investigheaza, ce fel de cazuri?
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Revin cu o intrebare.
Pe 7 ianuarie 2014 merg sa-mi depun dosarul pt pensionare anticipata(undeva mai sus am dat cateva date).Pe 27 ianuarie 2014 implinesc varsta de pensionare.Vreau sa stiu cum se procedeaza cu decizia:
-La cat timp primesc decizia?
-Daca , presupunem ca merg la munca pana pe 15 februarie, pensia imi va venit incepand cu 27 ianuarie sau cu 15 februarie?
-Daca voi primi pensia incepand cu 27 ianuarie , voi fi platita si de la munaca(voi lua si salariu pe cat mai merg dupa 27 ianuarie)?
Multumesc
Răspuns la discuția Dosar penal
multi poate veti spune sa asteptam pana atunci, dar credeti-ne ca stam intr-un stres...Daca nu am avut asemenea probleme...Cei care sunt obisnuiti cu justitia...
Răspuns la discuția Dosar penal
Am numarul dosarului atat, am incercat peste tot pe site-ul parchetului sa-l caut dar in zadara
La noi in citatie nr dosarului exista asa: ----/D/P/2010
In locul liniutelor este un numar pe care nu l-am scris eu.Ce ma surprinde , acel D si P .Pe nicaieri nu am gasit un dosar cu aceste litere.De obicei este asa:456/119/2011-asta este un exemplu
Cei care sunteti in domeniu poate ma ajutati ce -i cu aceste litere.Vreau sa gasesc dosarul, sa stim despre c eeste vorba.La parchetul bucuresti sunt date odosarele dar cum sa-l caut in 5 mii si ceva de pagini!!!!Mai pot sa-l caut cu numnarul dosarului dar pe langa asta mai imi cer si obiectul, partea si daca noi nui stim decat nr dosarului...
Răspuns la discuția Dosar penal
Rog din suflet sa mi se raspunda cat mai repede, ne-a dat putin peste cap .
Discuție Dosar penal
Sotul meu a primit o citatie in calitate de martor la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie bucuresti.I se spune nr dosarului dar nu spune in legatura cu ce , despre ce dosar este vorba.Am incercat sa caut dosarul pe pagina lor dar nu mi-l da pt ca nu stiu partea, obiectul.Ce facem in cazul asta?Nu suntem din bucuresti , avem de parcurs o distanta f mare, cine ne deconteaz drumul?
Dar cel mai mult am dori sa stim despre ce dosar este vorba pt ca nu a avut asemea probleme, niciodata nu a fost in instanta sau probleme cu legea, ceva de genul.
Răspuns la discuția Concediul de crestere copil
pentru 2 ani, fiindca de la munca i-a spus ca poate sa revina cand vrea dar acum auzim fel si fel de ariante.O sa intrebe si la munca dar mai bine sa mai intrebam si pe aici.