exista posibilitatea obtinerea unei finantari din partea bancii daca se ceseoneaza contractul in favoarea lor sub stricta supraveghiere?
mai exact am incheiat un contract cu un antreprenor general care deruleaza un proiect pentru o institutie a statului.contractul se poate derula fara avans din partea antreprenorului lucru care ne pune in situatia de a cauta o finantare
va multumim anticipat
nu pierderea urmei intentionam sa obtin prin schimbarea domicililui ....voiam doar sa stiu care vor fi consecintele si pe ce interval temporar ........si deasemenea care sunt urmarile in cazul in care incep sa achizitionez bunuri in nume propriu,........multumesc anticipat
tocmai asta mi se pare interesant ca nu apar nicaieri cu vreo actiune indreptata impotriva mea si e destul de ciudat faptul ca au trecut deja vreo 3 ani de cind nu ma mai baga nimeni in seama....mercy
buna ziua,
as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o parere despre fosti angajati care si-au dat demisia in grup acum 5 luni ,s-au incheiat contractele de munca sicarora li s-au facut o hartie prin care firma recunoaste valoarea creantelor salariale catre acestia,iar momentan acestia ameninta administratorul prin plingeri la politie si catre itm.ce ar putea face administratorul in acest caz pentru a aveita situatiile de acest gen.
va multumesc anticipat
buna ziua,
in cazul in care firma la care eram actionar a intrat in faliment (insolventa) si a ramas cu datorii catre stat mie personal s-a demarat actiunea de atragere a raspunderii pentru acele creante la stat.va rog sa ma lamuriti daca in cazul achizitiei de bunuri pe numele meu voi fi executat silit sau exista o modalitate de esalonare a creantelor.mentionez ca timp de 1 an nu am primit nici o instiintare iar de 2 saptamani am schimbat si domiciliul in alt judet.va multumesc anticipat
buna ziua,
as dori sa abtin o lamurire vis-a-vis de o situatie in care un credit de nevoi personale nu a mai fost achitat.in 2006 s-a facut un credit de nevoi personale in cuantum de 5000 eur din care s-a achitat jumatate. din 2008 nu am mai putut rambursa acel credit din care au mai ramas doar 2500 euro neachitati.dupa 2008 pentru o perioada de aproximativ un an am primit somatii si instiintari de plata dupa care nu am mai primit nimic.poate cineva sa imi spuna la ce sa ma astept in conditiile date.mentionez ca de jumatate de an am schimbat si domiciliul mutinduma in alt oras.
va multumkesc anticipat