buna ziua,
as dori sa abtin o lamurire vis-a-vis de o situatie in care un credit de nevoi personale nu a mai fost achitat.in 2006 s-a facut un credit de nevoi personale in cuantum de 5000 eur din care s-a achitat jumatate. din 2008 nu am mai putut rambursa acel credit din care au mai ramas doar 2500 euro neachitati.dupa 2008 pentru o perioada de aproximativ un an am primit somatii si instiintari de plata dupa care nu am mai primit nimic.poate cineva sa imi spuna la ce sa ma astept in conditiile date.mentionez ca de jumatate de an am schimbat si domiciliul mutinduma in alt oras.
va multumkesc anticipat
tocmai asta mi se pare interesant ca nu apar nicaieri cu vreo actiune indreptata impotriva mea si e destul de ciudat faptul ca au trecut deja vreo 3 ani de cind nu ma mai baga nimeni in seama....mercy
Ce trebuie sa fac ?
emil56
in 2008 am luat un credit de nevoi personale cu buletinul ,pana in 2009 in luna decembrie mi-am platit ratele la timp,iar din decembrie 2009 cand am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare
ioana1980
buna ziua,
am contractat un credit de nevoi personale de 5000 lei in 2005, am platit 1 an rate la banca, ramas fara servici, pe urma am ramas fara sot, nu am ... (vezi toată discuția)