avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Activitate spasucioan

Activitate spasucioan

Discuție Cont Bancar
Am avut deschis un cont bancar la Raiffeisen Bank pe persoana fizica.Datorita faptuluica pe acel cont timp de un an nu am efectuat tranzactii,am descoperit astazi ca acel cont a fost inchis.Va intreb.Nu ar fi trebuit sa ma anunte,cu privire la masura luata? Asa mi se pare corect.Va rog sa-mi erxplicati.
Discuție Teren
Buna ziua.Sunt Spasuc Ioan din loc.Tisa com.Bocicoiul Mare jud.Maramures.In registrul agricol,figurez cu 8 ari teren,insa acesta a fost vandut de bunica,fratelui ei fara titlu de proprietate,doar pe un simplu act de mana.Parintii mei,actualmente decedati au platit impozit pe teren,desi acesta este folosit de fiica fratelui,caruia bunica ia vandut terenul.Situatia continua pana astazi de peste 30 de ani.Ce se poate face in acest caz? Pot solicita banii inapoi pentru anii platiti pe impozitul de teren? Daca terenul sa vandut cu acte in regula de ce nu a fost trecut in registrul agricol pe noul proprietar? Ce se poate face in acest caz? Va rog frumos sa imi explicati cum stau lucrurile in aceasta privinta.
Buna ziua.Sunt Spasuc Ioan din Sighetu Marmatiei.Doresc sa va aduc la cunostinta o problema.Este vorba despre Domnul Bledea Vasile care ma rugat sa va supun atentiei problema sa.Dansul a lucrat in perioada 1983-1989 in meseria zidar samotor la Uzina Vulcan,in calitate de angajat al acestei societati cu carte de munca.Domnul Bledea,doreste sa stie ce trebuie sa faca pentru ca cei 6 ani lucrati,sa-i fie trecuti pe cartea de munca.In prezenti pe cartea sa de munca ei nu exista.Va rog frumos sa-mi spune-ti cum sa procedeze.Multumesc.O zi buna