avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua.Sunt Spasuc Ioan din Sighetu Marmatiei.Doresc sa va aduc la cunostinta o problema.Este vorba despre Domnul Bledea Vasile care ma rugat sa va supun atentiei problema sa.Dansul a lucrat in perioada 1983-1989 in meseria zidar samotor la Uzina Vulcan,in calitate de angajat al acestei societati cu carte de munca.Domnul Bledea,doreste sa stie ce trebuie sa faca pentru ca cei 6 ani lucrati,sa-i fie trecuti pe cartea de munca.In prezenti pe cartea sa de munca ei nu exista.Va rog frumos sa-mi spune-ti cum sa procedeze.Multumesc.O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 11 Septembrie 2013
Persoana in cauza va trebui sa se adreseze fostului lui angajator , in vederea obtinerii unei adeverinte de vechime pentru acea perioada.

Daca angajatorul nu mai exista se va putea adresa Directiei Judetene a Arhivelor Nationale in raza careia a avut sediul acel angajator.

Este vorba despre uzina Vulcan din Bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul eliberarii adeverintei de munca in grupa a ii-a conform ordinului 590/2008 ContSters222841 ContSters222841 Tatal meu a lucrat la o companie de termoficare din 01.10.1974, pana in 09.04.1988 in functia de zidar samotor, functie ce se regaseste in Lista locurilor de ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Obtinere adeverinta salariat inainte de 1990 GODEANU GODEANU Am fost detasata de la Combinatul Chimic Giurgiu incepand din anul 1986 pana in decembrie 1989 plus 3 luni concediu medical pentru crestrea copilului la ... (vezi toată discuția)