avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ContSters301855

Activitate ContSters301855

Răspuns la discuția Divers - stergere mesaj
Multumesc
As vrea sa stiu cum sterg un mesaj deja publicat?
Răspuns la discuția Divort
Multumesc pentru raspunsuri. Doamna intenteaza divortul, eu nu sunt de acord, cu aceasta. Din pacate, din cauza tensiunii dintre noi, eu am fost nevoit sa ma mut. Am fost inselat de mai multe ori, si nu am mai vrut ca copii sa asiste la discutiile noastre, nici sa continui asa cum eram. Am luat parte la educatia lor , niciodata n-am intors spatele la ei Doar ca...asa nu se mai putea...Cu copii am o relatie foarte buna, tot al 2-lea weekend sunt la mine, asta facind parte dintr-o intelegere cu doamna. De cind m-am mutat, contribui cu 300 lei lunar la cheltuielile lor, plus alte maruntisuri care apar, o carte, un caiet, etc. care trebuie cumparat

La moderator, sau la avocat, unde om ajunge, nu vreau sa fie subiect de discutie faptul ca am fost inselat. Nu ne potrivim, recunosc. Probabil sunt de moda veche, insistind cu fidelitatea.
Va multumesc pentru rabdare.
Discuție Divort
Buna seara. As vrea sa stiu dupa divort , ca tata a doi copii ce drepturi mai am?
Buna ziua.
Ce ziceti de o firma la care se lucreaza 56 ore saptaminal, cu 7 zile de concediu pe an? Muncitorul poate sa reclame unde vrea, in cel mai rau caz ramine fara loc de munca.
Ce anume trebuie stiut in cazul unui divort?