Fondul de reperatii pana cand se plateste, nu are o limita care trebuie stabilita. Platim pana murim si ei ce fac cu banii si baga in buzunar? Nu mi se pare normal sa platim fondul de reparatii la nesfarsit. Trebuie sa existe o limita. Se strica ceva ia din fondul de reparatii, apoi ti baga la cheltuielile de intretinere.
Asociatia de propeietari pune cheltuieli diverse lucruri fara sa le justifice. Cand le cer explicatii spun ca au cumparat chitantiere, dar cate?
Pt un sediu de cativa mp au cheltuieli de incalzire 300 lei, dar eu platesc 400 le la 53 mp.
De 8 ani cer bani pt fondul de raparatii fara sa faca nimic”sa se stranga acolo”. Pt ce sa platesc an de an. Intr-o zi le-am spus ca daca ma mut imi da banii inapoi , au raspun ”SE pierd”. Dispar pur si simplu din contul bancar.
Ce pot face? Nu vreau sa platesc acest fond de raparatii, avand in vedere ca nu se implica cu absolut nimic.
Ea face centralizarea zilelor lucrate in functie de pontajul nostru pe care directorii de scoli trebuie sa il semneze.
Am facut solicitare scrisa la scola sa imi spuna in scris care e motivul pt care nu a semnat pontajul din sept panna in decembrie si nu am primit inca raspunsul desi au trecut cele 30 de zile calendaristice (am nr de inregistrare dat).
Da, mi-am primit salariul. Lucrez in mai multe scoli. Directoarea de la institutia mea stie situatia dar pana la urma s-a decis ca eu sa stau in cabinet, sa nu merg in scoala decat daca merg la orele de dirigentie si pontajul in semneaza si trimite ea catre institutie.
Din septembrie si pana in decembrie pontajul e nesemnat de catre aceasta directoare
O directoare de scoala refuza de 4 luni sa imi semneze pontajul de prezenta. Intr-o zi a spus ca nu imi va semna niciodata pontajul ca cu sau fara semnatura ei tot imi iau salariu, dar sunt probleme pt ca eu nu am pontajul semnat. Ma semnez in condica de prezenta.
Am facut cerere prin care am solicitat sa mi se spuna in scris care este motivul pt care nu mi se semneaza pontajul. Abia mi-a primit cererea la secretariat unde am primit nr de inregistrare. Directoarea refuza sa raspunda la cere. Mai nou mi s-a spus sa nu mai intru in scoala ci sa stau unde mi-a facut cabinet (in depozitul de materiale, unde este foarte frig)
Fratele chiriasului a facut plangere la politie cum ca are in pivnita mea bunuri in valoare de 2500 lei. Numai ca eu nu stiu de existenta acestora. Cum dovedeste el ca bunurile alea chiar exista cu adevarat? Omul acesta ma mintit in mod constant. Tocmai de aceea i-am solicitat sa plece. Miciunile dintre frati nu coincideaua niciodata. cred ca aveau de gand sa stea toata iarna acolo fara sa plateasca. Credea ca 300 euro acopera luni de zile de neachitare si distrugandu-mi lucrurile.
camelian
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Mi-a facut plangere la politie, a fost sunat de catre un agent de politie si a spus ca daca nu ne intelegem se va ajunge la un proces civil.Eu asa am inteles.
Garantia de 300 euro nu acopera utilitatile neplatite si daunele din casa. A spus ca ii pot face proces civil. Ce sa iau de la niste oameni care lucreaza la negru si nu au casa, masina pe numele lor.?