avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate StrViorel

Activitate StrViorel

Răspuns la discuția Cesionare firma
multumesc frumos o sa verific
Discuție Cesionare firma
buna ziua vreau sa cesionez o firma si am o mica intrebare, firma are datorii catre un distribuitor pe care vreau sa le platesc dar firma mai are datorii si catre ORANGE si intrebarea este datoriile catre ORANGE le cesionez eu sau raman la vechiul proprietar al firmei gen imprumutul la banca ca administratotul dupa ce vinde, radieaza firma etc ramane sa plateasca in continuare acea rata, deci pe contractul cu ORANGE nu are ceva de genul, multumesc frumos si astept un raspuns!
Răspuns la discuția Gazduire sediu social
fiindca nu vreau sa il fac acasa, si stiu de costuri!
buna ziua vreau sa dechid un SRL si momentan nu am sediu social si din cate stiu un avocat poate gazdui sediul socilal al unei firme si acum vreau sa gasesc un niste oferte, deci daca aveti cunostiinte avocati sau chiar sunteti un avocat astept niste oferte, multumesc aniticipat! X-(
Răspuns la discuția Infiintare SRL-D
IONICA VADUVA a scris:


"Noul act normativ pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri a fost adoptat de Senat în 2 iunie şi de Camera Deputaţilor (Cameră decizională) în 11 iunie. Apoi, legea a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 506/2014, urmând ca noile prevederi să se aplice din 11 iulie 2014."
Se pot face si acum, doar ca trebuie sa verifici daca mai sunt fonduri, sunt cam 550/an, din cate am gasit pe net pana pe 25.05.2014 au putut fi depuse dosare pentru obtinere fonduri, nu cred ca se referea si la infiintare de societati.
Mult succes


ok multumesc frumos, pe mine nu ma interesa finantarea doar beneficiile fiscale ma interesau
Răspuns la discuția Infiintare SRL-D
IONICA VADUVA a scris:

da se poate infiinta, mai nou am citit ca au scos limita de varsta.
Mult succes


dar se pot face firme si in momentul de fata sau trebuie sa astept pana incepe iar programul?

Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile fiscale, deci daca ma puteti ajuta va rog postati va rog ca de cei de la AIPPIMM chiar nu pot sa dau la telefon iar o vizita chiar nu le pot face in viitorul apropiat, multumesc frumos!
Răspuns la discuția Problema fonduri POSDRU
buna ziua, am si eu o mica intrebare in vara am terminat facultatea si stiu ce greu este sa gasesti un loc de munca asa ca am primit o sugestie de la o persoana care a zis de la capul locului ca nu este asa informata, o idee de a face si bani dar si de a ajuta alti tineri ca mine, mi-a zis sa combin daca se poate Programul START si programele POSDRU DRU 279 si DRU 33, se poate? astept un raspuns, multumesc anticipat! #-o
Buna ziua, as dori si eu niste informatii de cand se reincepe mai exact programul "prima firma", doresc sa aplic dar pe site-ul aippiimm nu gasesc nici un fel de dataliu, multumesc anticipat!