avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Gazduire sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Gazduire sediu social

buna ziua vreau sa dechid un SRL si momentan nu am sediu social si din cate stiu un avocat poate gazdui sediul socilal al unei firme si acum vreau sa gasesc un niste oferte, deci daca aveti cunostiinte avocati sau chiar sunteti un avocat astept niste oferte, multumesc aniticipat! X-(
Cel mai recent răspuns: StrViorel , utilizator 22:50, 27 Septembrie 2014
Așa este, dar ptr asta trebuie luați legătura cu cineva care este de unde sunteți si Dvs, si mergeți sa discutați cu mai mulți, si alegeți din oferte.
Pai de ce nu va faceti sediul social in locuinta dvs. sau a unuei cunostinte? Este simplu, pe formularul de la RC, va trebuie acordul vecinilor de sus-jos, dreapta-stanga, precum si al as. prop.
Din cate stiu, procedura de obtinere a sediului social la un cabinet de avocatura este un pic mai complicata, tre' sa faceti contract de consultanta juridica pe un an, apoi in fiecare an sa-l prelungiti cu acte aditionale, bashca, o suma de 500-800 lei/an.
Aici pe Avocatnet am citit chiar astazi un articol pe aceasta tema, poate va inspitati ...
Succes!
fiindca nu vreau sa il fac acasa, si stiu de costuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament Narcis Alexandru Narcis Alexandru Detin 2 apartamente la parterul unui bloc pe care vreau sa le inchiriez la diverse societati (contabilitate, servicii, avocati, etc). Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediu social la cabinet avocat - inregistrare in scopuri de tva madalinaoprea madalinaoprea A reusit cineva sa inregistreze in scop de TVA o societate ce are sediul social la cabinet de avocat, odata cu intrarea in vigoare a Ordinului MFP nr. ... (vezi toată discuția)