avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema fonduri POSDRU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema fonduri POSDRU

buna ziua, am si eu o mica intrebare in vara am terminat facultatea si stiu ce greu este sa gasesti un loc de munca asa ca am primit o sugestie de la o persoana care a zis de la capul locului ca nu este asa informata, o idee de a face si bani dar si de a ajuta alti tineri ca mine, mi-a zis sa combin daca se poate Programul START si programele POSDRU DRU 279 si DRU 33, se poate? astept un raspuns, multumesc anticipat! #-o
Cel mai recent răspuns: StrViorel , utilizator 23:05, 17 Decembrie 2013
Ne poti edifica in ceea ce priveste: programele POSDRU DRU 279 si DRU 33??
Sincer eu nu am auzit despre ele....
In ceea ce poriveste "combinatia" nu sunt sanse de reusita:)
La ce anume te gandesti cand spui "a face bani"?Trebuie sa ai in vedere infiintarea unei firme, dezvoltarea unei activitati eligibile programelor...etc.
Recomand, pentru a dobandi cunostinte, sa urmezi un curs de competente antreprenoriale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)