avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters307192

Activitate ContSters307192

Buna ziua,am o intrebare la dvs,functie de noua lege a salarizarii,cat salar trebuie sa aiba un bibliotecar comunal cu studii medii dar cu o vechime pe post de 20 ani,va multumesc.
Buna ziua,am o vecina la tara in varsta de 60 ani,avand ajutor social impreuna cu sotul sau de la stat in valoare de 250Ron,saptamana trecuta i-a sosit o instiintare in care este avizata ca trebuie sa inapoieze in termen de 180 zile suma de2814Ron din motivul lipsa adeverinta din partea sotului de la AJOFM,adeverinta care in perioada de ei mentionata in anul 20013 se spunea ca orice persoana dupa varsta de 60 ani nu mai trebuie sa aduca la sediul primariei acele adeverinte .Ei asa i s-a spus si femeie nu a mai adus adeverinta ptr sot iar culmea dupa 2 ani ,adica in prezent ii soseste ca trebuie sa dea suma sus mentionata,daca se stia asa de ce la Primarie nu i-au sistat dumnealor ajutorul si au lasat sa mearga in continoare.Am rugamintea sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedeze si ce anume sa specifice,.Mentionez ca sotul nu are nici pensie traiesc numai din acel ajutor social si este si bolnav cronic.Va multumesc.
Răspuns la discuția Sesizare.
Politia a zis ca nu poate sti cine a furat portofelul si nu o poate acuza pe ea deoarece nu are probeO sesizare impotriva acelei fete deoarece o face de ras pe fiica mea.
Discuție Sesizare.
Fiica mea este acuzata pe nedrept ca a luat portofelul unei colege de camera din camin,ea nefiind vinovata a chemat politia,colega de camera a umplut scoala ca fiica mea este hoata si a facut o de ras,ce trebuie sa fac in acest caz,doresc sa fac o sesizare,va multumesc.
Răspuns la discuția Hotarare de divort legalizata
Imi pare rau,ma gandeam ca nu ai inteles intrebarea nu am zis cu rea intentie,imi cer scuze daca te-am jignit,nu-mi sta in caracter sa jignesc.Problema este ca divortul s-a produs la Barlad si el este la Cluj in acest caz cum trebuie sa procedeze.Mersi tare mult.
Răspuns la discuția Hotarare de divort legalizata
Din pacate gi jane 2 nu ai inteles intrebarea,el nu are decat o copie trasa la xerox dupa hotararea de divort si nu o accepta la Starea civila,voia sa o roage pe fosta sotie sa faca o copie dupa originalul ei si sa o legalizeze la un notar si daca ai va fi acceptata.
Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie legalizata la notar dupa hotararea de divort ,se admite la dosarul de casatorie?Va multumesc.
Răspuns la discuția Vatamare corporala
Multumesc ptr raspunsuri.
Răspuns la discuția Vatamare corporala
Va multumesc tare mult.
Buna ziua,am un vecin elev in cl a 10a iar acum 20 de zile un coleg de scoala a sarit la bataie in afara scolii,totul a pornit de la o fata,baiatul vecinei a stat in spital suferind o operatie si are certif medical pana pe 20 octombrie,la ce articol din CP se incadreaza abaterea cumva la 185 CP?Va multumesc.