avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare.

Fiica mea este acuzata pe nedrept ca a luat portofelul unei colege de camera din camin,ea nefiind vinovata a chemat politia,colega de camera a umplut scoala ca fiica mea este hoata si a facut o de ras,ce trebuie sa fac in acest caz,doresc sa fac o sesizare,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters307192 , utilizator 15:25, 19 Februarie 2015
Care este concluzia politiei?
Dvs impotriva cui intentionati sa faceti sesizare ?
Colega de camera,probabil sub impulsul momentului a discutat in cercul de prieteni situatia cu care s-a confruntat
Este de preferat sa analizati responsabil eventuale demersuri astfel incat demersurile sa nu genereze stari conflictuale,antipatii
Eventual puteti solicita dirigintelui sa comporte o discutie cu eleva in cauza
Politia a zis ca nu poate sti cine a furat portofelul si nu o poate acuza pe ea deoarece nu are probeO sesizare impotriva acelei fete deoarece o face de ras pe fiica mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt nefondata T_adela T_adela Buna ziua, Stau intr-o camera de camin cu inca o persoana. Acea persoana ma acuza ca i-am furat banii din portofel si a facut plangere la administratie. ... (vezi toată discuția)
Ajutor contestatie decizie excludere camin studentesc marri marri Buna ziua, Caut ajutor pt o prietena studenta, care imreuna cu colegele ei a primit sanctiunea cu excluderea definitiva din camin conform art 5.1 lit ... (vezi toată discuția)
Dilema scolara Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sper ca am incadrat intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil! Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)