avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate negreadumitru

Activitate negreadumitru

Discuție pensionare
Buna ziua,
Sunt militar,am varsta de 53 ani si am o vechime totala in munca de 34 ani,din care 17 ani ca militar.As dori sa stiu,daca timpul va permite,daca din aceasta vechime se scade scoala militara si concediul medical avut in acest timp si cand as putea iesi la pensie,anticipat sau la limita de varsta!
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Ordonanta neclara
negreadumitru a scris:

printr-o ordonanta,s-a dispus,intre altele,in temeiul disp.art 249 alin.1 raportat la art 11 pct.1 lit b si art 10 alin 1 lit d,din cpp,disjungerea cauzei si declinarea competentei in favoarea......,in vederea continuarii cercetarii...?Aici nu inteleg eu:ori se refera la articolele mentionate,ori se continua cercetarea;se poate amandoua sau este vorba de o greseala de redactare? Incadrarea s-a facut ptr abuz in serviciu in forma continuata;nu este vb despre alta fapta!Asa a fost din momentul deschiderii dosarului!

acesta este continutul exact al ordonantei
este vorba despre o singura fapta:abuz in serviciu in forma continuata,asa s-a facut incadrarea!?
printr-o ordonanta,s-a dispus,intre altele,in temeiul disp.art 249 alin.1 raportat la art 11 pct.1 lit b si art 10 alin 1 lit d,din cpp,disjungerea cauzei si declinarea competentei in favoarea......,in vederea continuarii cercetarii...?Aici nu inteleg eu:ori se refera la articolele mentionate,ori se continua cercetarea;se poate amandoua sau este vorba de o greseala?
#-o