avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta neclara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta neclara

printr-o ordonanta,s-a dispus,intre altele,in temeiul disp.art 249 alin.1 raportat la art 11 pct.1 lit b si art 10 alin 1 lit d,din cpp,disjungerea cauzei si declinarea competentei in favoarea......,in vederea continuarii cercetarii...?Aici nu inteleg eu:ori se refera la articolele mentionate,ori se continua cercetarea;se poate amandoua sau este vorba de o greseala?
#-o
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: negreadumitru , utilizator 13:30, 13 Decembrie 2013
S-a dispus scoaterea de sub urmarire penala pentru o fapta(faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii) si pentru alta s-a disjuns si declinat competenta in favoarea organului competent sa o cerceteze.
este vorba despre o singura fapta:abuz in serviciu in forma continuata,asa s-a facut incadrarea!?
Din ce ati scris dvs asta se intelege, mai mult nu pot eu sa ghicesc, nu am vazut ordonanta.
acesta este continutul exact al ordonantei
negreadumitru a scris:

printr-o ordonanta,s-a dispus,intre altele,in temeiul disp.art 249 alin.1 raportat la art 11 pct.1 lit b si art 10 alin 1 lit d,din cpp,disjungerea cauzei si declinarea competentei in favoarea......,in vederea continuarii cercetarii...?Aici nu inteleg eu:ori se refera la articolele mentionate,ori se continua cercetarea;se poate amandoua sau este vorba de o greseala de redactare? Incadrarea s-a facut ptr abuz in serviciu in forma continuata;nu este vb despre alta fapta!Asa a fost din momentul deschiderii dosarului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de procedura penala mmarianman mmarianman buna seara, am si eu o nelamurire. am facut o plangere penala la parchetul de pe langa curtea de apel..........impotriva a patru persoane. dupa 2 luni am ... (vezi toată discuția)
Disjungera cauzei badila steluta badila steluta in urma unei plingeri penale in care am calitatea de reclamant am primit o comunicare in care pt. faptuitor pt. savirsirea infrac. prevaz. lde art. 215. ... (vezi toată discuția)
Comunicare clasare dosar ContSters402478 ContSters402478 Buna ziua.Am primit azi prin posta o comunicare formata din 3 pagini si o foaie jumatate de pagina pe cre scrie \"in conformitate cu prevederile art 316 alin ... (vezi toată discuția)