avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Clara Robu

Activitate Andreea Clara Robu

Răspuns la discuția radierea unei soc com
Puteti inchide firma prin dizolvare pe cale judiciara pentru neindeplinirae obiectului de activitate, neintelegeri intre asociati etc, dar aveti nevoie de un avocat pentru aceasta procedura. Copii dupa actele societatii le puteti obtine de la Registrul Comertului unde firma are sediul social, contra cost.
Răspuns la discuția Partaj firma
puteti imparti firma bunurile acesteia prin dizolvarea acesteia sau divizare cand firma practic se va diviza in doua societati.
Studiati dosarul sau intrebati in arhiva care e data comunicarii.
Răspuns la discuția Dizolvare ONG
Pe acest forum nu puteti cauta un avocat. pentru a solicita serviciile unui avocat scrieti in sectiunea speciala -Bursa de servicii Avocatnet.ro
in completarea colegei mele, va atentionez ca un act de partaj voluntar nu va modifica in niciun fel calitatea dvs de garant. partile (dvs si fostul sot) nu puteti modifica prin acord contractul de credit incheiat cu banca, tert in acordul de partaj.
Prin urmare cautati un avocat bun si solutia problemei sta tot la instanta din pacate.
Răspuns la discuția lnregistrare firma, informatii ?
puteti verifica numele aici:
[ link extern ]
faceti cerere de urgentare a redactarii hotararii si depuneti-o prin registratura sau rugati avocatul sa o redacteze.
Răspuns la discuția Sediu social expirat
Va puteti pune sediul la aceeasi adresa dar intr-o camera concretizata prin denumire sau numar cat si pe schita. Proprietarul va da o declaratie notariala pe propria raspundere prin care se atesta faptul ca imobilul prin structura sa permite functionarea mai multor societati in spatii individualizate.
cum sau unde? oricine se poate judeca indiferent de resedinta. depinde de obiectul litigiului pentru a stabili competenta daca intrebarea era "unde"?
Răspuns la discuția Suspendare firma
puteti suspenda activitatea pe o perioada de 3 ani. inregistrati decizia de supendare la Registrul Comertului. Ulterior inregistrati si la Anaf incheierea si optati fie pentru depunerea declaratiilor fie pentru nedepunerea acestora pe perioada suspendarii.