avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social expirat

Buna seara,

Va cer parerea intr-o situatie complicata. Am sediul expirat si am tot incercat diverse solutii. Am o prietena care s-a oferit sa-mi faca un contract de comodat, dar la aceeasi adresa are si ea o firma. Avand in vedere faptul ca sta la curte, iar domeniul meu de activitate nu implica desfasurarea activitatii la sediu, ci doar prin intermediul internetului, cum as putea sa imi mut sediul social fara a avea probleme si daca se poate. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 00:05, 30 Aprilie 2015
Buna seara,
Nu are importanta ca sta la curte ci cate incaperi are cladirea pe care o detine si cum are firma doamnei sediul social stabilit: pe intreaga cladire sau doar o parte din ea (evidentiata tip cam. I sau ap. I).
Cladirea are 3 camere, dar nu stiu cum are stabilit sediul social. Din cate am observat la datele firmei dumneai (verificata pe internet) nu apare decat strada si numarul, nici o alta mentiune cum ar fi camera sau apartament.
Atunci va trebui sa-si modifice si ea sediul pt a putea ca si dvs sa aveti sediul in aceeasi cladire. (ap. I si ap. II).
Va puteti pune sediul la aceeasi adresa dar intr-o camera concretizata prin denumire sau numar cat si pe schita. Proprietarul va da o declaratie notariala pe propria raspundere prin care se atesta faptul ca imobilul prin structura sa permite functionarea mai multor societati in spatii individualizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)