avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate dd84

Activitate dd84

Răspuns la discuția Pedeapsa cu suspendare???
Oare conform noului cod, in cazul de mai sus intevine prescrierea faptei, chiar daca dosarul nu a ajuns la instanta inca?
In ce termen se prescrie aceasta fapta, tot 5 ani ca la majoritatea?
Buna!
As avea si eu o intrebare...
Daca sunt Administrator a doua Societati Comerciale dar fara drept salarial si in care nu am statut de actionar.Pana acum am detinut si o functie in cadrul companiei din care obtineam si venituri.Datorita situatiei financiare precare societatea nu ne-a mai putut sustine salarial in cea mai scurta perioada de timp aceasta urmand sa se inchida,iar eu fiind disponibilizat din functia pe care o detineam si ramanand doar administrator fara drepturi salariale.
Intrebarea mea este : Daca pot beneficia de indemnizatie de somaj in aceste conditii?
Răspuns la discuția Pedeapsa cu suspendare???
Stimata Doamna...persoana respectiva a fost condamnata pentru furt calificat in anul 2009...nu s-a predat ...a fost prins si arestat in anul 2011 ...si-a executat pedeapsa ...s-a eliberat anul trecut ..dar intre timp a aparut un dosar din 2010 pentru inselaciune...intrebarea mea este urmatoarea...cum este posibil ca un dosar penal sa stea la sectia de politie 4 ani de zile fara sa inainteze deloc...?
Răspuns la discuția Rapoarte penitenciar
din experienta va pot spune ca...chiar daca printr-o minune Penitenciarul va admite cererea de eliberare..cu siguranta Instanta va da amanare...!!!
Răspuns la discuția Pedeapsa cu suspendare???
va multumesc frumos!...va rog sa imi spune-ti ...cum este posibil...ca un dosar penal sa fie la politie 4 ani de zile...fara sa inainteze absolut deloc?

Buna ziua,
As dori sa va adresez urmatoarele intrebari.
O persoana a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare pentru furt calificat. A fost eliberata conditionat. Intre timp a mai aparut un dosar in care are calitatea de invinuit intr-un dosar de inselaciune. Mentionez ca aceste fapte s-ar fii petrecut inainte de executarea pedepsei mai sus mentionate.
Si acum intrebarile:
1. Dupa ce s-a executat pedeapsa pentru prima fapta, exista posibilitatea de a primi pedeapsa cu suspendare pentru a doua fapta?
2. Pedepsele se pot contopii?
3. Daca dosarul este inca la parchet si partile se impaca, exista posibilitatea incetarii urmaririi penale?