avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rapoarte penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rapoarte penitenciar

am o ruda in penitenciar si pe 30 luna ceasta intra in comisia de eliberare problema e ca are 3 rapoarte pe care l ea scos dar din ce imi spune el ca au ramas totus la dosar ii e tare teama ca v-a primi aminare si din cite se da pe acest penitenciar cam de la 7-8 luni daca ii da atit aminare cu zilele cistigate de munca face pedeapsa pe de a intregul .multumesc
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 17:13, 1 Februarie 2014
din cunostintele mele dak se obisnuieste sa se dea amanari in penitenciar,va lua amanare,trebuia sa plece din timp in alt penitenciar unde nu se dau amanari.
Cunosc persoane cu comportamente impecabile in penitenciar care au luat amanari gen 6 luni,un an sau direct termen.
eu personal i doresc succes si noroc
din experienta va pot spune ca...chiar daca printr-o minune Penitenciarul va admite cererea de eliberare..cu siguranta Instanta va da amanare...!!!
Sa stii ca nu este intotdeauna valabil.depnde in ce penitenciar te aflii,sunt penitenciare renumite pentru ca elibereaza la prima,eu vb din experienta mea dar de acum 9 ani,nu stiu ce mai e acum...dar m-am eliberat conditionat odata de la jilava insa in prealabil au fost ai mei in audienta la director si s-au rugat de el sa ma ajute,si inca odata de la tg jiu unde nu a fost nevoie de absolut nimic,cererea a fost admisa si de penitenciaar si de tribunal
probabil ca va primi o amanare dar daca rapoartele sunt scoase are sanse ca amanarea sa fie mai mica sau ca instanta de fond sau de recurs sa admita cererea de liberare conditionata.
oriucum daca spuneti ca are si zile castig inseamna ca nu are doar lucruri urate la dosar si acest lucru cantareste foarte greu atat in instanta cat si la comisie .
eu tin sa va felicit si va spun ca nepotul dvs are mare noroc cu asa o ruda.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
doberv, utilizator
a primit aminare 8 luni speram ca instanta sa faca ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de eliberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu a intrat in comisie prina data pe 28 ianuarie aminarea a fost de 6 luni avind 3 rapoarte scoase 2 acum mai are unul ce se poate intimpla sa i dea ... (vezi toată discuția)
eliberare conditionata recurs tribunal melinaR melinaR buna nepotul meu a intrat de doua ori in comisia de elibrarii conditionate a fost respins prima de 6 luni si cea de a doua tot 6 luni a facut contestatie si ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)