buna ziua...am de facut lucrarea de licenta cu tema viciile de consimtamant-dolul si eroarea...ma intrebam daca m-ati putea indruma pentru a gasi exemple.va multumsc anticipat!
vecinul de la etajul superior ma inunda de aproximativ 2 luni in fiecare zi...situatia la care s-a ajuns este foarte grava,deoarece tavanul din baie a cazut si s-a infiltrat apa si in ceilalti pereti si a inceput sa cada tot varul...vecinul refuza reparatiile...exista modalitati de a-l obliga sa imi repare apartamentul?mentionez ca nu am asigurare la apartament...va multumesc anticipat
buna ziua.am o pisica de 3 kg iar vecina de sub mine se plange ca aude pisica cum alearga prin casa,ceea ce este greu de crezut,dar ma confrunt cu problema asta de cateva luni si as dori sa stiu daca as putea lua amenda pe tema asta sau daca s-ar putea ajunge la un proces cum m-a amenintat.din cate stiu legea ordinii publice nu se poate aplica si as vrea sa stiu daca mai este vreo lege care sa imi interzica sa am o pisica in casa.va rog din suflet sa imi raspundeti.va multumesc anticipat