avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - inundari repetate, deteriorare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - inundari repetate, deteriorare apartament

vecinul de la etajul superior ma inunda de aproximativ 2 luni in fiecare zi...situatia la care s-a ajuns este foarte grava,deoarece tavanul din baie a cazut si s-a infiltrat apa si in ceilalti pereti si a inceput sa cada tot varul...vecinul refuza reparatiile...exista modalitati de a-l obliga sa imi repare apartamentul?mentionez ca nu am asigurare la apartament...va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ELENA BOSTINA , Avocat 14:27, 18 August 2014
Puteti sa-l actionati in instanta pe raspundere civila delictuala si cereri sa va repare paguba pricinuita. Va sfatuiesc sa va pregatiti cu dovezi: faceti poze tavanului, chemati presedinta asociatiei sau un vecin sa vada, puteti incheia si un proces verbal de constatare cu presedinta sau administratorul blocului.

av. Bostina Elena

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnundat de vecinul de deasupra taobao taobao buna ziua , din cauza inundatiilor repetate de la vecinul meu de deasupra , apa sa infiltrat in pereti astfel incat mi-a cazut boilerul din perete cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul. rea vointa. mariana edimari mariana edimari Buna ziua.Locuiesc la etajul 7 al unui bloc cu 8 etaje. Am mari probleme la baie din cauza vecinului de la etajul 8,tavanul este ud numai atunci cind vecinul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: sunt proprietarul unui apartament ... RaduB123 RaduB123 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: sunt proprietarul unui apartament aflat la etajul 8 intr-un bloc de 10 etaje. Ultimele 2 etaje sunt etaje retrase si au ... (vezi toată discuția)