avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate reptila

Activitate reptila

Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua. Am vizionat o casa de vânzare care nu este intăbulată. Din discutia cu proprietarii reiese ca nu sa putut întăbula ca nu a respectat distanta de la axul strazi. si ca daca darâmă coltul din casa (baie) atunci se poate intabula. Terenul este intabulat. Proprietatea a fost instrăinată de 2 ori, dar în familie. Prima data de la fică la tată, a doua oară de la tată la fiu, cu contract de vanzare - cumparare. Vânzatorul spune că nu vinde locuinta cu credit bancar. Intrebarile mele sunt: daca se poate cumpara proprietatea? de ce nu au putut întabula locuinta? Cum au putu instraina proprietatea la mai multe persoane? Daca întradevăr nu au respectat distanta legală de la axul drumului.
Buna seara.
se poate achizitiona un imobil daca nu este intabulat.
Buna dimineata.
Cine poate beneficia de caldura (curent electric) in iarna 2023-2024?
Ce venit trebuie sa ai pentru a primi acest ajutor?
De cand se alimenteaza cardurile?
buna ziua!
se mai poate inscrie pentru CASA VERDE FOTOVOLTAICE 2023?
Bună ziua. Cum se poate rezolva problema chiriașilor în bloc. Avem o familie cu copii care sunt tare gălăgioși. Deranjează foarte mult. Ba mai mult pe ei ii deranjeaza lucrările izolate din bloc. Cum ca ii trezește copilul.
Buna ziua! Sunt angajata la o institutie de stat. Sunt nascuta in 1971, am o vechime in munca de 34 si 5 luni cotizat. Pot sa cumpar vechime in munca? Si cand pot sa ies la pensie?
Buna ziua! Va rog da ma ajutati. Ma confrunt cu o problema destul de stanjenitoare. Locuiesc la bloc. In preajma blocului sunt 3 parcuri amenajate, locuri de joaca pentru copii. De la blocurile vecine vin parintii cu copii pe strada la noi si deranjeaza, uneori foarte tarziu. Am rugat pe unele mamici sa foloseasca locul de joaca din parc. Dar au fost foarte nepoliticoase si au zis,,Aaaa,NU,, Dar continua sa deranjeze. Ba mai mult se mai si alatura din cand in cand si alti parinti, care efectiv nu realizeaza ca deranjeaza. Am facut seseizare la primarie si imi cer mai multe detalii si sa ma identific. Eu am spus adresa. Ptr. Ce vor sa ma identific? Nu vreau mai multe probleme decat sunt. Noi adultii nu mai avem drepturi numai obligatii? Vad ca se promoveaza foarte mult nesimtirea. Ce ar trebui sa fac si undsa ma adresez?


Buna dimineata! Unde trebuie sa se depuna cerea si documentele justiifcative pentru acordare ajutor? Personalul de la Oficiul Poștal din localitate insista ca nu știu nimica și nu au fost informate cu privire la aceste carduri de energie in valoare de 1400 lei pentru persoanele vulnerabile?