avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Activitate reptila

Activitate reptila

Bună ziua!
Suntem o familie, compusă din 2 persoane. Nu avem mostenitori. În momentul plecării într-o altă lume a unuia dintre noi, ce se va intampla cu mica avutie?
Buna ziua!
Cum se obtine 25% din pensia soțului decedat, conform legii 127/2019, art. 113?
De cand se pune in aplicare legea?
Ce documente trebuie?
Buna ziua!
Vin cu o intrebare.
În sistemul public de pensii este prevăzut că soțul supraviețuitor, pensionar pentru limită de vârstă, poate beneficia, pe lângă pensia proprie, de un ajutor lunar, Despre ce este vorba si ce documente trebuie pentru a beneficia de acest ajutor?
Multumesc!
Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua. Am vizionat o casa de vânzare care nu este intăbulată. Din discutia cu proprietarii reiese ca nu sa putut întăbula ca nu a respectat distanta de la axul strazi. si ca daca darâmă coltul din casa (baie) atunci se poate intabula. Terenul este intabulat. Proprietatea a fost instrăinată de 2 ori, dar în familie. Prima data de la fică la tată, a doua oară de la tată la fiu, cu contract de vanzare - cumparare. Vânzatorul spune că nu vinde locuinta cu credit bancar. Intrebarile mele sunt: daca se poate cumpara proprietatea? de ce nu au putut întabula locuinta? Cum au putu instraina proprietatea la mai multe persoane? Daca întradevăr nu au respectat distanta legală de la axul drumului.
Buna seara.
se poate achizitiona un imobil daca nu este intabulat.
Buna dimineata.
Cine poate beneficia de caldura (curent electric) in iarna 2023-2024?
Ce venit trebuie sa ai pentru a primi acest ajutor?
De cand se alimenteaza cardurile?
buna ziua!
se mai poate inscrie pentru CASA VERDE FOTOVOLTAICE 2023?
Bună ziua. Cum se poate rezolva problema chiriașilor în bloc. Avem o familie cu copii care sunt tare gălăgioși. Deranjează foarte mult. Ba mai mult pe ei ii deranjeaza lucrările izolate din bloc. Cum ca ii trezește copilul.