avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Parintii mei şi bunica au avut actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parintii mei şi bunica au avut actiuni

buna seara
Parintii mei şi bunica au avut actiuni, care au fost depuse la o societate. cum putem obtine informatii despre societatea la care detineti actiuni si daca au dividente?
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:59, 16 Mai 2025
Trebuie sa se adreseze titularul dreptului de proprietate la Depozitarul central din București contracost și în baza copiei de pe buletin va primi un extras de cont cu acțiunile deținute.
Dacă titularul a decedat, când se face succesiunea notarul poate obține aceste informații și sa le treacă in certificatul de moștenitor.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Actiuni firma mare Madalin196 Madalin196 Buna ziua,am si eu o intrebare... primit o instiintare ca mama mea care a decedat avea niste actiuni cum se dadeau pe timpul revolutiei la o firma. Doar ca nu ... (vezi toată discuția)