avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate didi98

Activitate didi98

Bună seara! Se da următoarea situație: bunicii mei au avut f multe terenuri,iar noi moștenitorii n-am primit nimic.Tata,decedat
între timp a făcut nenumărate demersuri pt obținerea lor,dar fără succes.Din 2021 am preluat eu haturile,la fel fără nici un rezultat. Am discutat cu un avocat și zice că ultima soluție ar fii instanta.Mentionez ca nu avem nici un titlu de proprietate,iar terenurile, în urma cadastrarii făcută de către primărie au fost date altor persoane.Ce șanse de câștig avem?
Răspuns la discuția Ryanair?
Procesul se judeca în România?
În lipsa celeilalte părți? Ma gândesc ca n-o sa vina ei din Irlanda?!
Discuție Ryanair?
Ceva sugestii pt un proces cu Ryanair? Sunt șanse de câștig,ținând cont ca nu au sediul pe teritoriul României?
Cum se procedează mai exact?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Drept de cumparare
Multumesc frumos!
Buna ziua.Am dreptul să cumpăr un teren de-al mamei sub prețul pieței?Ea doreste sa-l înstrăineaze la un pret mult mai mare,dar cand a auzit intenția mea a fost de acord.Mentionez ca mai am 2 frați.Multumesc.
O intrebare: daca este facuta separația se bunuri prin conventie,căsătoria nefiind desfăcută,la moartea unuia dintre soți,celalalt moștenește patrimoniul celui decedat? Va multumesc
Răspuns la discuția Contract vanzare
Si fara succesiune nu-mi poate vinde partea ei?
Buna seara,aș dori să cumpăr de la mama o casa la țară.Cum trebuie procedat tinand cont ca tata a decedat de 3luni, succesiunea nu este facuta,mama deține 1/2 din acest imobil,iar moștenitori suntem 2 frați,în afară de mama.Multumesc anticipat!
Buna ziua.va rog sa-mi răspundeți la urm.intrebare: părinții au cumpărat o casă la tara in anul 2006 printr-un contract neautentificat de la o dna care intre timp a decedat,ea cumparand la randul ei casa in acest fel.Parintii sunt pe rol la primărie cu plata impozitului la zi tot din 2006.Va multumesc.
Răspuns la discuția Cumparare imobil fara CF
E f.complicat.Trebuie prin instanta,deoarece proprietara de la care au cumparat casa a decedat.
Pot face doar un contract simplu la un avocat?
Multumesc