avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de cumparare

Buna ziua.Am dreptul să cumpăr un teren de-al mamei sub prețul pieței?Ea doreste sa-l înstrăineaze la un pret mult mai mare,dar cand a auzit intenția mea a fost de acord.Mentionez ca mai am 2 frați.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: didi98 , utilizator 22:03, 20 Mai 2020
Da, cata vreme pretul nu este derizoriu, este la libera negociere intre dvs si mama.
Buna ziua,
Puteti sa-l cumparati la pretul minim din grila notariala.
DOVEDITI prin transfer bancar plata pretului din contract!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o vânzare-cumpărare de apartament între mamă și fiică se impune un barem minim de preț? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Doresc sa fac o vanzare cumparare pentru apartamentul mamei mele , catre mine , fiica ei.Desi exista un testament in acest sens , doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Unul din trei copii dorește să-i facă mamei o casă. cum se poate asigura că după decesul acesteia va fi singurul moștenitor al imobilului respectiv? cocancl cocancl Buna ziua, am sa trec direct la subiect Mama propietar unic in viata Fiica 1 (cu un copil abandonat la nastere dar crescut de Mama + 2 copii care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Tarif notarial BARNA BARNA Buna ziua.Am un teren 5 ari pe care doresc sa-l vand. Ce pret minim pot sa trec in ctr.de vanzare-cumparare catre o persoana fizica? (vezi toată discuția)