avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate Decimani

Activitate Decimani

Răspuns la discuția Avocat
daca nu va supar in ce domeniu intra un minor in stare de ebrietate care nu stia sa vorbeasca care a furat un telefon la un majorat (telefonul a fost gasit la el peste 5-10 min) dar a fost batut nasul spart buza crapata si hainele sun pline de sange.
Discuție Avocat
buna ziua. este vreun avocat cu care pot sa vorbesc si eu in privat?
Răspuns la discuția Furt - minor prima abatere
e corect ca ei sa ceara bani pentru cartela care a fost rupta daca ei au batut persoana aceea are haineel de sange pentru ca acum are nasul spart buza sparta genuncii juliti.. pentru ca el nici pe picioare nu se putea tinea si era aruncat de la unu la altul?
Răspuns la discuția Furt - minor prima abatere
in cazul in care peersoana implineste 16 ani peste 20 de zile de la fapta? si daca atunci cand a venit politistul politistula re voie sa loveasca persoana pentru a dat o palma. puteti sa-mi un mail pentru ca as vrea sa va mai intreb ceva.
Buna ziua am un prieten de 15 ani aproape 16 si la un majorat a baut peste masura, vroia sa se duca la baie si a luat un telefon de pe masa la baie i-a rupt cartela cand sa plece a fost controlat de mai multe ori pana s-a gasit iar dupa asta a fost lovit de catre niste persoane care aveau intre 25-50 pana i-a fost sparta o buza si ii curgea sange din nas apoi au chemat politia iar politia i-a laut datele apoi l-a dus acasa.. ce o sa pateasca in continuare?