avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat

buna ziua. este vreun avocat cu care pot sa vorbesc si eu in privat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 23 Februarie 2014
Puteti contacta dvs prin mesageria privata un specialist in domeniul respectiv, care are dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra.
daca nu va supar in ce domeniu intra un minor in stare de ebrietate care nu stia sa vorbeasca care a furat un telefon la un majorat (telefonul a fost gasit la el peste 5-10 min) dar a fost batut nasul spart buza crapata si hainele sun pline de sange.
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2014
Decimani, utilizator
In domeniul dreptului penal.

Acesati link-ul de mai jos si veti gasi lista colegilor avocati care au ca domeniu de activitare si dreptul penal si ii puteti contacta:
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - minor prima abatere Decimani Decimani Buna ziua am un prieten de 15 ani aproape 16 si la un majorat a baut peste masura, vroia sa se duca la baie si a luat un telefon de pe masa la baie i-a rupt ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in dreptul muncii ContSters287513 ContSters287513 I-mi poate recomanda cineva un avocat specilaizat in dreptul muncii? (vezi toată discuția)
Onorariu avocat ContSters139791 ContSters139791 Buna ziua Am o intrebare poate usor deplasata, dar am nevoie sa stiu macar un nivel orientativ al cheltuielilor intr-un litigiu de munca, deci stiu ca ... (vezi toată discuția)