avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate cerebel33

Activitate cerebel33

Răspuns la discuția Certificat de grefa
multumesc,
acesta se poate folosi ex.la o institutie bancara care face parte parte din masa partajabila (contract de credit) sau pentru oricare institutie bancara,posta electronica care nu sunt specificate in raspunsul la intampinare?
buna,
valoarea de timbrare a bunurilor in dosarul de partaj mergand pe cota de 1/2 pentru fiecare parte,pentru parat este aceeasi ca si in cazul reclamantului,sau se tine cont si de veniturile pe care fiecare parte le are ?
multumesc!
Răspuns la discuția Procedura preluare credit
multumesc dna avocat ,
este trecut in masa partajabila,fiind obtinut in timpul casatoriei;desi banii imprumutati s-au consumat imediat dupa obtinerea creditului;in raspunsul de la intampinarea formulat de reclamant scrie ,,s-au cumparat bunuri in val de 10 000,mai sunt de plata 7 000,care sunt debite pers nu vor putea intra in masa partajabila ceea ce inseamna ca nu se vor socoti ca bunuri 10 000ci doar 3000cat au fost folositi in casatorie,, cum se poate interpreta acest raspuns,va rog?
nnda,am depus intampinarea si cererea recoventionala, unde am cerut compensarea cheltuielilor de judecata;partea reclamanta a cerut ca paratul sa fie ,,obligat la cheltuieli de judecata,,;apoi in raspunsul la intampinare reclamantul a cerut ,,paratul sa timbreze la valoarea ,,parata sa timbreze la valuarea bunurilor solicitate partajului,in cazul in care intelege sa nu timbreze va rog sa dispuneti respingerea cererii reconventionale ca netimbrata,,
Răspuns la discuția Divort culpa comuna
face referire doar la reclamant sau si la parat,va rog?
multumesc!
Răspuns la discuția Certificat de grefa
multumesc dar este cerut nu de titularul contului de reclamant care nu este girant trecut in contractul de credit
Răspuns la discuția Divort culpa comuna
multumesc cum pot interpreta art 223(3)din noul cod de pc reclamantul spune,,solicit judecata cauzei chiar in lipsa,,?
1.un partaj poate fi influentat de faptul ca divortul s-a facut din culpa comuna? care articol din codul civil prevede acest lucru?
2.mama poate obtine o cota mai mare daca a mentionat ca pe langa job s-a ocupat de cresterea si educarea minorilor in timpul casatoriei?
3.un copil minor 10-11 ani poate fi audiat de judecator intr-un dosar de partaj?
Buna,
care este rolul unui certificat de grefa cerut intr-un dosar de partaj cu scopul de a fi folosit pentru o institutie bancare?
multumesc
datorita intarzierii la plata a ratelor la un credit bancar nevoi personale;banca a predat creditul unei firme de recuperari,
-care este procedura acum, in calitate de titular de cont va trebui sa discut cu firma pentru stabilirea ratelor ?
-creditul face parte din masa partajabila,dosar care se afla deja in instanta pe rol?
multumesc