avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate angellyk

Activitate angellyk

Răspuns la discuția Custodie copil
asistenta sociala din focsani m-a trimis la asistenta din cotesti iar cei din cotesti au zis ca nu am dreptul sa iau copilul(asta pentru ca satul e mic si isi tin partea)
Răspuns la discuția Custodie copil
dar asistenta sociala? problema este in acea casa se vorbeste urat si am vazut ca si copilul,la 3 ani,a inceput sa folosesca acele cuvinte , si cand am fost in vizita sa vad copilul bunica-sa ii daduse sa bea cappucino dimineata...va dati seama ca am vazut rosu in fata ochilor. astea sunt doar cateva exemple. inteleg ca e normal sa stea si cu bunica dar vreau sa aiba o educatie corecta nu sa-mi strice copilul.
Răspuns la discuția Custodie copil
corect,nici nu imi doresc sa fac ceva ce nu e legal. nu am inteles de ce autoritatile din acea comuna mi-au intors spatele cand leam cerut sa ma ajute sa iau copilul(pt ca vroiam sa stea de sarbatori cu mine).E ca si cum eu nu as avea nicun drept asupra copilului(desi inca nu s-a solutionat divortul) iar soacra-mea hotaraste ce se intampla cu copilul. nici conditiile de acolo nu sunt foarte bune,locuind intro casa cu foarte multe lipsuri.
Răspuns la discuția Custodie copil
spuneam sa iau copilul in ideea ca este la bunica,nu la mama si mi se pare normal ca pe timpul procesului sa stea cu unul din parinti nu cu bunica,iar mama copilului e in Italia.
Răspuns la discuția Ore pontaj luna mai
la cel privat,de 168 stiam si eu.multumesc.
Răspuns la discuția Custodie copil
pot cere avocat din oficiu daca cererea de divort nu e depusa de mine?.daca depun cerere pe calea ordonantei presedintiale pt stabilirea locuintei copilului la mine in cat timp pot lua copilul?
multumesc.
Răspuns la discuția Custodie copil
sunt constient ca am dreptul sa iau copilul insa am vrut sa il iau cu ajutorul autoritatilor,copilul fiind pe un domeniu privat in care eu nu imi permit sa intru in conditiile de fata,insa autoritatile(politia,primaria din Cotesti)mi-au intors spatele. Vreau sa stiu cum pot sa iau copilul in modul cel mai legal posibil.
Răspuns la discuția Custodie copil
copilul este in Cotesti jud Vrancea(la bunica din partea mamei), ne judecam in Focsani.
Discuție Custodie copil
Situatia e urmatoarea:
sotia pleaca in italia la munca,intre timp isi gaseste un alt iubit acolo. Se reintoarce in tara "cu promisiunea" de a se impaca cu sotul si de a pleca dupa el in franta.Cand sotia se intoarce acasa sotul pleca in franta asteptand-o si pe sotie dupa o saptamana sau doua,urmand ca copilul sa ramana la bunici.Dupa plecarea in franata sotia intenteaza divort si cere custodie exclusiva(invocand motive de genul alcool,certuri) apoi pleaca inapoi in italia si lasa copilul la bunica din partea ei cu o procura facuta la notar ca lasa copilul pe perioada cat e in italia la bunica. Dupa primirea citatiei de divort sotul se intoare in tara insa este pus in fata unui fapt ciudat,nu i se da copilul(desi mama nu e in tara) iar autoritatile din satul respectiv nu vor sa intervina. Mentionez ca termenul pt divort este pe 25 aprilie,deci legal nu s-a luat nicio hotarare cu privire la custodia copilului. Cum ar trebui sa se procedeze pentru a-si putea lua copilul?Considerati ca pozele cu sotia si actualul iubit pot fi folosite la divort? povestea e lunga,sper ca am fost cat de cat explicita. multumesc
am o nelamurire,care numarul de ore de lucrat in luna mai 2014 168 sau 176?