avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate vale_vasi

Activitate vale_vasi

Discuție RETROCEDARI
Buna ziua, sunt interesata sa aflu noutati (daca au aparut) referitoare la persoanele deposedate abuziv in perioada comunista (1980) cu referire la ( lg. 10/2001) a imobilelor si care nu au actionat din diverse motive, pentru asi putea revendica drepturile ce se cuvin de fapt.


va multumesc.
Răspuns la discuția Duty-paid
Multumesc frumos pentru timpul si raspunsul acordat.
Discuție Duty-paid
Buna seara, ma puteti ajuta in a-mi spune ce taxe si impozite sunt de plata in cazul in care deschid un magazin duty -paid (in aeroport)?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Probleme rezidenta Italia
Stati linistiti, trebuiesc doar anuntati ca v-ati intors in Ro., si nu va vor mai cauta. Este foarte simplu, trebuie sa mearga acea ruda sa ai anunte.
Răspuns la discuția Legea retrocedarii
Ok!
Acum ma simt mai bine vazand raspunsul... Din pacate, traim intr-o tara unde de cele mai multe ori informatiile importante le aflam la "coltul blocului", lucru care s-a intamplat si vi-a-vis de subiectul meu. Nimic "oficial", o instiintare, sau ceva de genul acesta ( si repet, vb de cei carora le-au fost demolate casele abuziv si mutati in ghetouri de beton...), pt a parea credibila acea "voce" ... Dar asta este, sa speram ca vor catadicsi cei in drept sa mai dea o sansa si celorlalti (si va asigur ca sunt fff multi) sa-si revendice drepturile.
Răspuns la discuția Legea retrocedarii
Hilara atitudine, credeam ca este un site serios, cu raspunsuri date de profesionisti ...
Buna ziua.
imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru o notificare (lg 10/2001) privind retrocedarea terenurilor si imobilelor luate abusiv in perioada 1945-22 dec 1989 ??
Va multumesc din suflet!
Răspuns la discuția Retrocedare teren
Din pacate nu a depus dosarul pt notificare. Asta ce inseamna, ca am pierdut orice drept asupra acelui teren?? Mai pot face ACUM ceva in acest sens?? Eu in aceste zile, lupt pentru a avea toata documentatia necesara pt a putea incepe aceasta cauza. Evident ca ajutorul unui specialist imi este de mare ajutor, motiv pt care m-am adresat voua. Va multumesc din nou pt rabdarea de care dati dovada ascultandu-ne!
Răspuns la discuția Retrocedare teren
Multumesc d-le avocat pt raspuns!
Buna ziua,
Din nefericire in 1980 ne-a fost demolata casa abuziv, in urma careia ne-a fost platita "contravaloarea constructiei " dar nu si al terenului aferent.
Legea 10/2001 si legea 247/2005 ne dadea dreptul de despagubire al terenului, numai ca din pacate mama s-a "impotmolit" cu documentatia din motive financiare si nu a dus la bun sfarsit aceasta actiune.
Intrebarea mea, pentru voi cei in masura sa-mi dati un raspuns real este:
mai putem face ceva pentru a primi despagubirea terenului ? Practic sa luam totul de la zero si sa finalizam aceasta actiune.
Legea 165/2013, aplicabila din 01/01/2014 are relevanta in cazul nostru?
Va multumesc pt atentia acordata si astept cu mare interes raspunsurile dmv.